Budowniczy Mostów pisze: ↑poniedziałek 02 lut 2026, 08:19
omawiany wcześniej weekend zostaje klepnięty czy robimy ankietę?
Odyn pisze: ↑poniedziałek 02 lut 2026, 13:08Jestem za
AKsocial pisze: ↑wtorek 03 lut 2026, 14:49jestem za
JollyRoger pisze: ↑wtorek 03 lut 2026, 15:50
Ankieta dobra jest
Czy jest na sali Admin?
[quote="Budowniczy Mostów" post_id=210157 time=1770016763 user_id=11240] omawiany wcześniej weekend zostaje klepnięty czy robimy ankietę? [/quote][quote=Odyn post_id=210160 time=1770034092 user_id=11608]Jestem za[/quote][quote=AKsocial post_id=210164 time=1770126541 user_id=14186]jestem za[/quote][quote=JollyRoger post_id=210165 time=1770130247 user_id=13289] Ankieta dobra jest [/quote] Czy jest na sali Admin?
Może podobnie jak rok temu, terminy weekendowe w okolicach wakacji...?
Alternatywny Talisman: Magia i Miecz należy traktować jako projekt hobbystyczny i jest hołdem oddanym mojej ulubionej grze.
Nie jest przeznaczony do sprzedaży, lecz wyłącznie do niekomercyjnego użytku osobistego w gronie znajomych.
Może podobnie jak rok temu, terminy weekendowe w okolicach wakacji...?
Jest możliwość zmiany decyzji, co do terminu? Widzę, że termin który wskazałem raczej nie ma szans, więc z chęcią zagłosuję na bardziej konkurencyjny
"Więcej Życie nie pozwoli rozdzielić, niż Śmierć połączyć może." Percy Shelley
Jest możliwość zmiany decyzji, co do terminu? Widzę, że termin który wskazałem raczej nie ma szans, więc z chęcią zagłosuję na bardziej konkurencyjny :D
Odyn pisze: ↑czwartek 12 lut 2026, 11:27
Jest możliwość zmiany decyzji, co do terminu? Widzę, że termin który wskazałem raczej nie ma szans, więc z chęcią zagłosuję na bardziej konkurencyjny
Powinno sie dac, kliknij na inne terminy i wyslij
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
[quote=Odyn post_id=210266 time=1770892046 user_id=11608] Jest możliwość zmiany decyzji, co do terminu? Widzę, że termin który wskazałem raczej nie ma szans, więc z chęcią zagłosuję na bardziej konkurencyjny :D [/quote]
Witam i ja
Czy juz jest ustalone miejsce?. U mnie wazna rola jest lotnisko Wroclaw, Krakow Warszawa. i jakies sensowne polaczenie z tegoz lotniska. Lub ewentualnie okolice mielca w sierpniu
Witam i ja Czy juz jest ustalone miejsce?. U mnie wazna rola jest lotnisko Wroclaw, Krakow Warszawa. i jakies sensowne polaczenie z tegoz lotniska. Lub ewentualnie okolice mielca w sierpniu
Niestety ale zablokowane. Przynajmniej u mnie.
"Więcej Życie nie pozwoli rozdzielić, niż Śmierć połączyć może." Percy Shelley
[quote="Mały Nemo" post_id=210267 time=1770894296 user_id=704] [quote=Odyn post_id=210266 time=1770892046 user_id=11608] Jest możliwość zmiany decyzji, co do terminu? Widzę, że termin który wskazałem raczej nie ma szans, więc z chęcią zagłosuję na bardziej konkurencyjny :D [/quote]
Powinno sie dac, kliknij na inne terminy i wyslij [/quote]
Niestety ale zablokowane. Przynajmniej u mnie.
Daj screena.
Zaznaczając i odznaczając te kwadraciki można zmieniać swój głos.
[quote=Odyn post_id=210269 time=1770896826 user_id=11608] [quote="Mały Nemo" post_id=210267 time=1770894296 user_id=704] [quote=Odyn post_id=210266 time=1770892046 user_id=11608] Jest możliwość zmiany decyzji, co do terminu? Widzę, że termin który wskazałem raczej nie ma szans, więc z chęcią zagłosuję na bardziej konkurencyjny :D [/quote]
Powinno sie dac, kliknij na inne terminy i wyslij [/quote]
Niestety ale zablokowane. Przynajmniej u mnie. [/quote]
Daj screena.
Zaznaczając i odznaczając te kwadraciki można zmieniać swój głos.
AKsocial pisze: ↑czwartek 12 lut 2026, 14:44
Wstawię od siebie jak to wygląda.
Również nie mogę zmienić, ale ja nie planuję zmieniać.
Dobra, wiem juz jaki jest problem, ale na komorce go nie naprawie. Wieczorem bedzie naprawione.
[quote=AKsocial post_id=210273 time=1770903843 user_id=14186] Wstawię od siebie jak to wygląda. Również nie mogę zmienić, ale ja nie planuję zmieniać. [/quote]
Dobra, wiem juz jaki jest problem, ale na komorce go nie naprawie. Wieczorem bedzie naprawione.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
abubu pisze: ↑czwartek 12 lut 2026, 17:00
Wydaje mi się, że ustawiłeś wszystko prawidłowo:
ankieta-ustawienia.png
ankieta-glosowanie.png
Tu tak, ale uprawnienia użytkowników nie pozwalają na zmianę głosów:
Ale za dużo mamy for i za dużo grup użytkowników, aby mi się chciało to teraz wszystko zmieniać, więc zmieniłem jedynie w ogłoszeniach.
Dodano po 2 minutach 28 sekundach:
Anyway, zmienione. Jeśli ktoś jeszcze nie może zmienić głosu, to niech krzyczy.
[quote=abubu post_id=210275 time=1770912040 user_id=7964] Wydaje mi się, że ustawiłeś wszystko prawidłowo:
ankieta-ustawienia.png
ankieta-glosowanie.png [/quote]
Tu tak, ale uprawnienia użytkowników nie pozwalają na zmianę głosów:
[img]https://i.imgur.com/c4l2gGW.png[/img]
Ale za dużo mamy for i za dużo grup użytkowników, aby mi się chciało to teraz wszystko zmieniać, więc zmieniłem jedynie w ogłoszeniach.
[size=85][color=green]Dodano po 2 minutach 28 sekundach: [/color][/size] Anyway, zmienione. Jeśli ktoś jeszcze nie może zmienić głosu, to niech krzyczy.
No popatrz ty się ... tak to jest jak się ma pełne uprawnienia ... a mogłem przecież sprawdzić z uprawnieniami innego użytkownika ... zapomniałem
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
No popatrz ty się ... tak to jest jak się ma pełne uprawnienia ;) ... a mogłem przecież sprawdzić z uprawnieniami innego użytkownika ... zapomniałem :D