Board&Dice ma przyjemność ogłosić grę Nightmare Cathedral, nową Eurogre, osadzoną w uniwersum Zdzisława Beksińskiego. Autorem Nightmare Cathedral jest Błażej Kubacki który w świecie gier planszowych pisał np artykuły dla grybezpradu.org. Sam świat gry będzie oparty o Twórczość Zdzisława Beksińskiego, na tą chwilę mamy dopiero szkoc Kampanii ale będę ją na pewno śledził i wspierał.
Jako że od dawna jestem zainteresowany czy to twórczością Zdzisława Beksińskiego czy też Mariusza Lewandowskiego to będzie to kolejny tytuł który trafi do mojej kolekcji.
I łącząc tę informację, a przede wszystkim pomysł który zaprezentował @Neverland na figurkę "Pełzającej Śmierci" autorstwa morose.miniatures, Zleciłem stworzenie nowej figurki co by można było ją wydrukować do gry., Kartę wierzę że Stworzycie Wy Jest dostępna w obecnej turze konkursu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
Parafrazując [usermention2=6511 color=#0080FF]mistrza[/usermention2]: Myślę że znajdą się tu osoby, które to zaciekawi:
Board&Dice ma przyjemność ogłosić grę Nightmare Cathedral, nową Eurogre, osadzoną w uniwersum Zdzisława Beksińskiego. Autorem Nightmare Cathedral jest Błażej Kubacki który w świecie gier planszowych pisał np artykuły dla grybezpradu.org. Sam świat gry będzie oparty o Twórczość Zdzisława Beksińskiego, na tą chwilę mamy dopiero szkoc Kampanii ale będę ją na pewno śledził i wspierał.
Jako że od dawna jestem zainteresowany czy to twórczością Zdzisława Beksińskiego czy też Mariusza Lewandowskiego to będzie to kolejny tytuł który trafi do mojej kolekcji.
I łącząc tę informację, a przede wszystkim pomysł który zaprezentował [usermention2=15307 color=#000000]Neverland[/usermention2] na figurkę "Pełzającej Śmierci" autorstwa morose.miniatures, Zleciłem stworzenie nowej figurki co by można było ją wydrukować do gry., Kartę wierzę że Stworzycie Wy :) Jest dostępna w obecnej turze konkursu :)
Waldek kazał przekazać że ruszyła kampania i ufundowała się w/w gra zarazem (na tą chwilę 172%).
Jak ktoś chętny .
Koszt druku dodatku jest zależny od ilości komponentów i ilości zamówień.
Tu na forum rozmawiamy o dodatkach / zasadach gry, etc.
Wszelkie pytania o druk kieruj na maila dnz@magiaimiecz.eu
Waldek kazał przekazać że ruszyła kampania i ufundowała się w/w gra zarazem (na tą chwilę 172%). Jak ktoś chętny :).