Dzień dobry,
Z uwagi, iż wersja rzeczywista kart Talismana jakoś dla mnie aktualnie posiada za małą czcionkę zamierzam zakupić wersję cyfrową by na telewizorze lub projektorze widzieć karty podczas rozgrywki w odpowiedniej wielkości.
Jednak przeglądając DLC na steam wiele nie ma w opcji języka polskiego choć np. filmiki pokazowe są z polską wersją językową o co w tym chodzi? Choć by tu:
Pierwszy filmik jak najbardziej pokazuje karty PL, następne już nie w opisie też napisali, że wersja bez polskiego?
Zatem zapytuje jak u Was to wygląda?
No i najważniejsze czy wersja:
Zawiera polski? czy jednak trzeba kupować osobno by polski język był obecny?
Talisman Digital Edition Steam wersje językowe
-
-
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 23123
Re: Talisman Digital Edition Steam wersje językowe
Hey,
Kiedyś były zawirowania z polską wersją językową, ale tak - DIgital Edition na Steamie jest dostępne po polsku.
Kiedyś były zawirowania z polską wersją językową, ale tak - DIgital Edition na Steamie jest dostępne po polsku.
Our motto, DON'T WAKE UP

Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!

-
-
Podejrzewam, że sama podstawka będize po polsku (nawet tak zaznaczyli):
Jednak chodzi mi o tą wersję bardziej opłacalną finansowo tzn zestaw dodatków Season Pass:
I jak to wygląda jeśli np podstawka jest pl a dodatek inny to nie zadziała czy będę miał karty pl i en?
Jednak chodzi mi o tą wersję bardziej opłacalną finansowo tzn zestaw dodatków Season Pass:
I jak to wygląda jeśli np podstawka jest pl a dodatek inny to nie zadziała czy będę miał karty pl i en?
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 23123
Cała podstawka oraz wszystkie dodatki są w języku polskim. Aczkolwiek dwa ostatnie dodatki mogą być w lekko łamanym polskim.
Our motto, DON'T WAKE UP

-
-
Bardzo dziękuję, właśnie zakupiłem i całość jest w PL mimo tego, że steam twierdził inaczej.
- Kiiro Yakumo
-
Możliwe, że Steam "zapomniał" zaktualizować informacje. Wersja Polska nie była od początku no i jak Mały Nemo wspomniał, były pewne zawirowania wokół tego kiedyś.
Ja co prawda lecę na wersji angielskiej ale z tego co pamiętam, tłumaczenie obecne jest dość jakościowe.
Ja co prawda lecę na wersji angielskiej ale z tego co pamiętam, tłumaczenie obecne jest dość jakościowe.