Kto się jara oprócz mnie?
Biorę to coś w ciemno, i już sobie przygotowuję miejsce na dysku na tonę fanowskich dodatków.
Myślę że dobrze zrobili że będzie o force userach, ponieważ bardziej przyziemna gra już jest i nazywa się Zewnętrzne Rubieże.Krzysiek pisze: ↑wtorek 05 maja 2020, 08:41 W każdym razie Star Wars ma potencjał na zainspirowanie wielu ciekawych kart przygód.
Nie podoba mi się że chyba skupili się na konflikcie Jedi vs. Sith. Wolałbym coś bardziej przyziemnego i mnóstwo poszukiwaczy niebędących Dżedajami.
A zostanie Jedi to mogłoby być jedno z alternatywnych zakończeń.
Wczoraj oglosili gre, a Ty dzisiaj chcesz wersji polskiej?
poziom bezczelności tego posta przechodzi moje pojęcie. po to mam forum, zeby zapytać, bo moge nie ogarniac tematu albo przeoczyc istotne fakty. chcesz komus dogryźć to idź pod trzepak, bo nic mądrego mi nie odpisałes.
Może jestem jakiś inny, ale nie uważam pytania retorycznego za bezczelność. Jak widzisz, temat jest bardzo świeży, jako użytkownik z półtorarocznym stażem miałeś niejedną okazję widzieć, że newsy o nowych grach opartych na Talismanie u nas pojawiają się bardzo szybko po ich ogłoszeniu, a jeszcze przed ich wydaniem. Jako gracz też zapewne wiesz, że gdy zagraniczny wydawca ogłasza grę, to bardzo rzadko zapowiada ją od razu w kilku językach, więc proponuję najpierw zapoznać się z tematem, później zadawać pytania, na które bardzo trafna odpowiedź jest wg Ciebie bezczelna. Teraz nazwij mój post bezczelnym, bo Ci wytknąłem prawdę.kotlet pisze: ↑wtorek 05 maja 2020, 17:48poziom bezczelności tego posta przechodzi moje pojęcie. po to mam forum, zeby zapytać, bo moge nie ogarniac tematu albo przeoczyc istotne fakty. chcesz komus dogryźć to idź pod trzepak, bo nic mądrego mi nie odpisałes.
jeszcze żebym spytał "kiedy będzie polska wersja" albo "gdzie kupie polską wersję" ale zapytałem bardzo odlegle czy jedynie cos wiadomo zgodnie z polityka wydawcy/układem gwiazd/kalendarzem juliańskim - bo może akurat ktos madrzejszy ode mnie coś wie.
Niestety Kingdom Hearts też dostępne w Europie ale cena wysoko zagraniczna.
I to będzie w tej samej cenie pewnie czyli 250. Jedyna szansa na normalną cenę to polska edycja.
Rogo pisze: ↑wtorek 05 maja 2020, 18:09Może jestem jakiś inny, ale nie uważam pytania retorycznego za bezczelność. Jak widzisz, temat jest bardzo świeży, jako użytkownik z półtorarocznym stażem miałeś niejedną okazję widzieć, że newsy o nowych grach opartych na Talismanie u nas pojawiają się bardzo szybko po ich ogłoszeniu, a jeszcze przed ich wydaniem. Jako gracz też zapewne wiesz, że gdy zagraniczny wydawca ogłasza grę, to bardzo rzadko zapowiada ją od razu w kilku językach, więc proponuję najpierw zapoznać się z tematem, później zadawać pytania, na które bardzo trafna odpowiedź jest wg Ciebie bezczelna. Teraz nazwij mój post bezczelnym, bo Ci wytknąłem prawdę.kotlet pisze: ↑wtorek 05 maja 2020, 17:48poziom bezczelności tego posta przechodzi moje pojęcie. po to mam forum, zeby zapytać, bo moge nie ogarniac tematu albo przeoczyc istotne fakty. chcesz komus dogryźć to idź pod trzepak, bo nic mądrego mi nie odpisałes.
jeszcze żebym spytał "kiedy będzie polska wersja" albo "gdzie kupie polską wersję" ale zapytałem bardzo odlegle czy jedynie cos wiadomo zgodnie z polityka wydawcy/układem gwiazd/kalendarzem juliańskim - bo może akurat ktos madrzejszy ode mnie coś wie.
Pozdrawiam,
Rogo
Ooooo hola hola panie nie tak szybko, to za duże wymagania xD
Wiemy jaki masz nick! I że grasz w Talismana. Możemy też przeanalizować całą twoją aktywność na forum by dowiedzieć sie więcej a to już coś więcej niż nic
Mmm ludzie bardzo często tak robią, słyszałeś kiedyś na przykład o wierze w istnienie Boga?
Hmmm nie użyłeś formy grzecznościowej w pytaniu:
Wydaje mi się że byłoby grzecznie jakbyś użył formy grzecznościowej: „Szanowna Pani", „Szanowny Panie". Kończmy zaś: „Pozdrawiam", „Z wyrazami szacunku", „Z poważaniem".
Ale chyba mechanika jest inna niż w Talismanie?Bludgeon pisze: ↑wtorek 05 maja 2020, 11:43Myślę że dobrze zrobili że będzie o force userach, ponieważ bardziej przyziemna gra już jest i nazywa się Zewnętrzne Rubieże.Krzysiek pisze: ↑wtorek 05 maja 2020, 08:41 W każdym razie Star Wars ma potencjał na zainspirowanie wielu ciekawych kart przygód.
Nie podoba mi się że chyba skupili się na konflikcie Jedi vs. Sith. Wolałbym coś bardziej przyziemnego i mnóstwo poszukiwaczy niebędących Dżedajami.
A zostanie Jedi to mogłoby być jedno z alternatywnych zakończeń.
Inna ale też gra przygodowa z postaciami, sojusznikami, ekwipunkiem, losowaniem kart przygód itp. Ten sam gatunek a więc i ta sama grupa odbiorców.
Planszowej przygodówki o force userach nie kojarzę, ale być może istnieje.
Też bym grał jakby ktoś postawił na stole