Talisman Prologue za darmo na Humble Bundle
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 23104
- Xan
-
Niesamowite! Ciekawe, ile osób skusiłoby się na zgniłe ziemniaki z rynku, gdyby ktoś rozdawał je za darmo. Prologue umarło już dawno temu. Nikt dzisiaj w to nie gra. 
Talisman: Digital Edition!
Wszystko ma swój początek i koniec.
Aby zobaczyć moje konto na Steam, kliknij: TUTAJ.
- Wiktor
-
1984 - 2019 - Posty: 1779
Kolega pojechał kiedyś na giełdę warzywną aby kupić pomidory na przetwory. Przyjechał i widzi, że handlarz ma sporo poobijanych pomidorów, które trzeba było przerobić jak najszybciej, po kilku godzinach zaczęłyby gnić. Próbował wytargować lepszą cenę, a sprzedawca powiedział, że z ceną nie zejdzie. "Jak się panu nie podoba to niech pan nie kupuje. Jutro rano przyjadą z pizzeri i kupią, oni wszystko biorą".
Jak Prologue będzie za darmo to na pewno ludzie będą brali.
Kolega pojechał kiedyś na giełdę warzywną aby kupić pomidory na przetwory. Przyjechał i widzi, że handlarz ma sporo poobijanych pomidorów, które trzeba było przerobić jak najszybciej, po kilku godzinach zaczęłyby gnić. Próbował wytargować lepszą cenę, a sprzedawca powiedział, że z ceną nie zejdzie. "Jak się panu nie podoba to niech pan nie kupuje. Jutro rano przyjadą z pizzeri i kupią, oni wszystko biorą".
Jak Prologue będzie za darmo to na pewno ludzie będą brali.
- Xan
-
Drogi Wiktorze, wezmą za free tylko po to, aby zagrać raz albo pół.
Według statystyk Steam we Wrześniu tego roku w Talisman Prologue grało 8 osób w szczycie.
Podkreślam, że jest to wartość peak, zatem każdego dnia Prologue odpala nie więcej niż 8 osób.
Prologue powinien służyć jedynie jako reklama dla DE i nic poza tym.
Według statystyk Steam we Wrześniu tego roku w Talisman Prologue grało 8 osób w szczycie.
Podkreślam, że jest to wartość peak, zatem każdego dnia Prologue odpala nie więcej niż 8 osób.
Prologue powinien służyć jedynie jako reklama dla DE i nic poza tym.
Talisman: Digital Edition!
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 23104
Gra za darmo, to jednak gra za darmo. Aniołek sobie chwalił wersję androidową, w którą można grać podczas jazdy autobusem. Ja wersji androidowej nie mam, a jak próbowałem grac, to nie mogłem w przyciski trafić... ale tak czy inaczej jako relaks jest to całkiem porządna gra.
Osiem osób pewnie w nią zagrało dlatego, iż Prologue na Steam pojawił się wraz z Talisman Digital Edition, a nie wcześniej i oddzielnie, a więc każdy, kto chciał w to zagrać, już dawno tę grę przeszedł.
Osiem osób pewnie w nią zagrało dlatego, iż Prologue na Steam pojawił się wraz z Talisman Digital Edition, a nie wcześniej i oddzielnie, a więc każdy, kto chciał w to zagrać, już dawno tę grę przeszedł.
Our motto, DON'T WAKE UP

Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!

Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!