Talisman: Magia i Miecz Wilkołak!
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika - Posty: 2174
-
Doszły do mnie koszulki o których wspomniałeś abubu. Z żalem przyznam, że nie jestem zadowolony. Nie do końca to co otrzymałem jest zgodne z tym co napisałeś aczkolwiek absolutnie nie mam tutaj żadnych pretensji o to do Ciebie.
Koszulki które ja dostałem niestety nie mieszczą się do wypraski w pudełku od podstawki, a przynajmniej nie bez zagięcia jednej krawędzi. Szerokość koszulek które dostałem to 108 mm przy 102 mm szerokości karty (po prawie 3 mm luzu przy dłuższych bokach karty). Dodatkowo wspomniałeś, że otwartą krawędź można zgrzać bo są one równe... u mnie niestety nie są. Jedna strona koszulki ma 132 mm długości a druga 128 mm (karta ma długość 127 mm).
Fakt faktem, że karta w koszulce prezentuje się lepiej niż bez niej ale jednak nie jest to to na co liczyłem.
Koszulki które ja dostałem niestety nie mieszczą się do wypraski w pudełku od podstawki, a przynajmniej nie bez zagięcia jednej krawędzi. Szerokość koszulek które dostałem to 108 mm przy 102 mm szerokości karty (po prawie 3 mm luzu przy dłuższych bokach karty). Dodatkowo wspomniałeś, że otwartą krawędź można zgrzać bo są one równe... u mnie niestety nie są. Jedna strona koszulki ma 132 mm długości a druga 128 mm (karta ma długość 127 mm).
Fakt faktem, że karta w koszulce prezentuje się lepiej niż bez niej ale jednak nie jest to to na co liczyłem.
- Wiktor
-
1984 - 2019 - Posty: 1779
W jaki sposób poszukiwacz może pozbyć się likantropi?
Z instrukcji wynika, że przemiana w ropuchę uzuwa likantropię. Czy są jeszcze inne sposoby?
Z instrukcji wynika, że przemiana w ropuchę uzuwa likantropię. Czy są jeszcze inne sposoby?
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 23125
Re: Talisman: Magia i Miecz Wilkołak!
Hmm.. chyba w zasadzie tylko przemiana w ropuchę. Lub zginąć. Aczkolwiek trza zwrócić uwagę, iż likantropem się jest tylko podczas nocy, za dnia ta karta nic nie robi. Problemem, fakt, może być zachowanie na KW.Wiktor pisze:W jaki sposób poszukiwacz może pozbyć się likantropi?
Ostatnio zmieniony niedziela 07 sie 2016, 22:59 przez Mały Nemo, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:
Powód:
Our motto, DON'T WAKE UP

Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!

- vincent
-
jest zaklęcie jeszcze i karty przygód..a jak się zamienia w ropuche,to traci się również nagrody za zadania czarownika??
- Mały Nemo
-
Nie, nagrody są permanentne.vincent pisze:jest zaklęcie jeszcze i karty przygód..a jak się zamienia w ropuche,to traci się również nagrody za zadania czarownika??
Our motto, DON'T WAKE UP

- Wiktor
-
1984 - 2019 - Posty: 1779
O jakim zaklęciu mowa? Czy dobrze rozumiem, że jest zaklęcie, które pozwala zdjąć likantropię z poszukiwacza?
- Mały Nemo
-
Nie ma Zaklęcia, jemu się pomyliło z Zaklęciem, które powoduje, że gracz staje się likantropem.
Our motto, DON'T WAKE UP

- vincent
-
tak.Faktycznie nie ma zaklęcia zdejmującego...jest przedmiot,który daje plus 2 kiedy porównuje sie liste,bądź ściąga klątwe..
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika - Posty: 2174
Dlatego wprowadziłem zasadę że Likatropii można się pozbyć odwiedzając Jaskinie Czarownika płacąc za to 2 sztuki złota lub odrzucając 1 magiczny przedmiot.
Koszt takiej "usługi" wiadomo że można samemu ustalić ...
Koszt takiej "usługi" wiadomo że można samemu ustalić ...

- Budowniczy Mostów
-
-
Spis dodatków autora:
• Bezdroża
• Bezkresne Morze
• Gospoda Pod Koroną. Obiekty i Misje 2
• Klątwy Króla Piramidy (Piramida 2.0)
• Legendarne Przedmioty
• Ląd Na Horyzoncie!
• Most
• Obiekty i Misje
• Szalony Tytan - Posty: 3549
Lubię „Wilkołaka” za mechanikę Dnia i Nocy, a także za to, że — w odróżnieniu od swego protoplasty, Żniwiarza — zatrzymuje się na Poszukiwaczach. To obiecuje na starcie klimatyczną rozgrywkę. Tylko talia Przygód jest cienka — mało Wrogów, kart z klimatem może z dziesięć, piętnaście, reszta lanie wody. Macie jakiś pomysł, z którymi przygodami połączyć Wilkołaka, żeby się działo? Albo z którymi dodatkami?