I właśnie dlatego pewnie padło, bo Ubisoft zaczął się mieszać
loooki pisze: ↑poniedziałek 13 gru 2021, 20:53
sama losowosc mapy by byla do zrobienia jakos losowanymi obszarami
Carcassonne przychodzi na myśl jako potencjalna opcja. Zamiast dużej planszy to poszatkowana w klocki/elementy. Opcjonalnie Descent - nie mylić ze starą dobrą serią gier komputerowych - gdzie fragmenty planszy są częściowo ustalone z góry ale nadal można je ustawiać w różne układy. A to raptem dwie opcje
[quote=Kaktus+ post_id=190553 time=1639396168 user_id=6503] według mnie będzie lipa
kiedyś już było podejście do herosów zrobione z błogosławieństwem Ubisoftu: https://boardgamegeek.com/boardgame/108 ... gic-heroes [/quote]
I właśnie dlatego pewnie padło, bo Ubisoft zaczął się mieszać :P
[quote=loooki post_id=190570 time=1639425207 user_id=12088] sama losowosc mapy by byla do zrobienia jakos losowanymi obszarami [/quote]
Carcassonne przychodzi na myśl jako potencjalna opcja. Zamiast dużej planszy to poszatkowana w klocki/elementy. Opcjonalnie Descent - nie mylić ze starą dobrą serią gier komputerowych :P - gdzie fragmenty planszy są częściowo ustalone z góry ale nadal można je ustawiać w różne układy. A to raptem dwie opcje :D
Czy ktoś z Szanownego Grona wspiera albo zamierz wesprzeć HEROESA ? Ja chciałem wesprzeć ale po wpisaniu danych karty powinienem zaznaczyć, że rozumiem, że mogę nie dostać nagrody ale strona nawala. Tylko ja tak mam czy u Was jest to samo ?
"Jak Palladyn szlachetnie, mieczem złączę lub zetnę"
Czy ktoś z Szanownego Grona wspiera albo zamierz wesprzeć HEROESA ? Ja chciałem wesprzeć ale po wpisaniu danych karty powinienem zaznaczyć, że rozumiem, że mogę nie dostać nagrody ale strona nawala. Tylko ja tak mam czy u Was jest to samo ?
JollyRoger pisze: ↑niedziela 20 lis 2022, 15:51
ale po wpisaniu danych karty powinienem zaznaczyć, że rozumiem, że mogę nie dostać nagrody
Typowa informacja chroniąca portal prowadzący zbiórkę przed tym że wydawca zniknie po zebraniu kwoty i nie wyśle Ci gry za rok - standard w Crownfundingu.
Herosów nie wspieram, nie jest to jakaś mega super gra (z tego co widziałem na recenzjach), mam co innego do wspierania. a tu jak będę chciał to poczekam na polską wersję od wydawcy bo prawie pewne że nie wyjdzie od jakiegoś wydawcy.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
[quote=JollyRoger post_id=195465 time=1668955906 user_id=13289] ale po wpisaniu danych karty powinienem zaznaczyć, że rozumiem, że mogę nie dostać nagrody [/quote] Typowa informacja chroniąca portal prowadzący zbiórkę przed tym że wydawca zniknie po zebraniu kwoty i nie wyśle Ci gry za rok - standard w Crownfundingu.
Herosów nie wspieram, nie jest to jakaś mega super gra (z tego co widziałem na recenzjach), mam co innego do wspierania. a tu jak będę chciał to poczekam na polską wersję od wydawcy bo prawie pewne że nie wyjdzie od jakiegoś wydawcy.
Przestrzegam was bardzo przed wspieraniem tej kampanii, Archon Studio ma BARDZO złą historię poprzednich kampanii na kickstarterze: Alien vs Predator, Load, Chronicles - katastrofy, ludzie wpłacili pieniadze i wielu nie otrzymało produktów. Lepiej poczekać aż produkt trafi na półki sklepowe, kickstarter to duże ryzyko, zwłaszcza w przypadku tej firmy.
Przestrzegam was bardzo przed wspieraniem tej kampanii, Archon Studio ma BARDZO złą historię poprzednich kampanii na kickstarterze: Alien vs Predator, Load, Chronicles - katastrofy, ludzie wpłacili pieniadze i wielu nie otrzymało produktów. Lepiej poczekać aż produkt trafi na półki sklepowe, kickstarter to duże ryzyko, zwłaszcza w przypadku tej firmy.
Bartigol pisze: ↑niedziela 27 lis 2022, 00:12
Dzięki za info.
"Jak Palladyn szlachetnie, mieczem złączę lub zetnę"
[quote=Bartigol post_id=195539 time=1669504360 user_id=12572] Przestrzegam was bardzo przed wspieraniem tej kampanii, Archon Studio ma BARDZO złą historię poprzednich kampanii na kickstarterze: Alien vs Predator, Load, Chronicles - katastrofy, ludzie wpłacili pieniadze i wielu nie otrzymało produktów. Lepiej poczekać aż produkt trafi na półki sklepowe, kickstarter to duże ryzyko, zwłaszcza w przypadku tej firmy. [/quote]
Bartigol pisze: ↑niedziela 27 lis 2022, 00:12
O_o o kurde wsparłem i to all in...
[quote=Bartigol post_id=195539 time=1669504360 user_id=12572] Przestrzegam was bardzo przed wspieraniem tej kampanii, Archon Studio ma BARDZO złą historię poprzednich kampanii na kickstarterze: Alien vs Predator, Load, Chronicles - katastrofy, ludzie wpłacili pieniadze i wielu nie otrzymało produktów. Lepiej poczekać aż produkt trafi na półki sklepowe, kickstarter to duże ryzyko, zwłaszcza w przypadku tej firmy. [/quote]
Dodano po 3 minutach 42 sekundach:
Ja sam miałem syndrom FOMO i poszedłem all in ale jak zobaczyłem kto to robi to mój entuzjazm zgasł szybko. Teraz zostawiłem wsparcie na poziomie 1$ żeby mieć dostęp do pledge menadżera w kwietniu gdybym zmienił na zdanie, ale mimo wszystko sądzę że najrozsądniej będzie poczekać aż gra trafi do sklepów.
Dodano po 9 minutach 5 sekundach:
Kampania jeszcze trwa więc możesz jeszcze zmienić plegde.
[quote=ModulO post_id=195554 time=1669580840 user_id=7080] O_o o kurde wsparłem i to all in... [/quote]
Numer 3: https://boardgamegeek.com/geeklist/247437/publishers-poor-kickstarter-histories
[size=85][color=green]Dodano po 3 minutach 42 sekundach: [/color][/size] Ja sam miałem syndrom FOMO i poszedłem all in ale jak zobaczyłem kto to robi to mój entuzjazm zgasł szybko. Teraz zostawiłem wsparcie na poziomie 1$ żeby mieć dostęp do pledge menadżera w kwietniu gdybym zmienił na zdanie, ale mimo wszystko sądzę że najrozsądniej będzie poczekać aż gra trafi do sklepów.
[size=85][color=green]Dodano po 9 minutach 5 sekundach: [/color][/size] Kampania jeszcze trwa więc możesz jeszcze zmienić plegde.