Kataklizm | Zbieraczka | Umiejętność

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry.
ODPOWIEDZ
Rayeth [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 1
Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2021, 23:46
Płeć:

Kataklizm | Zbieraczka | Umiejętność

Post autor: Rayeth »

Hej,

Mam wątpliwości co do ostatniej umiejetności Zbieraczki:

"Za każdym razem, kiedy wyrzucisz 1 za swój ruch [...] możesz wygrzebać wierchni przedmiot ze stosu odrzuconych kart Przygód [...]."

Tak więc, czy ten Przedmiot musi być pierwszą kartką w ogOle na stosie czy na przykład może być 3 kartą od góry ale pierwszym Przedmiotem w kolejności?

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)



Awatar użytkownika
Bludgeon
Królewski Champion
Królewski Champion
Królewski Champion
Autor Dodatków
Uczestnik Zjazdów
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Great Talisman
Powrót Skavenów
Udręka Czarownika
Posty: 6081
Rejestracja: sobota 25 paź 2008, 11:27
Lokalizacja: Trójmiasto
Płeć:

Re: Kataklizm | Zbieraczka | Umiejętność

Post autor: Bludgeon »

Rayeth pisze: poniedziałek 01 lut 2021, 23:53 może być 3 kartą od góry ale pierwszym Przedmiotem w kolejności?
To


What a view.

Awatar użytkownika
Pablo
Mistyk
Mistyk
Mistyk
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
Dyniowy Król - Dyniokruk
Nowe Przygody
Paczka Przygód
Smocze Dary
Ukryta Dolina
Ulice Miasta
Zaklęcia
Posty: 2475
Rejestracja: wtorek 06 mar 2018, 10:01
Lokalizacja: śląskie
Płeć:
Wiek: 40

Re: Kataklizm | Zbieraczka | Umiejętność

Post autor: Pablo »

Rayeth pisze: poniedziałek 01 lut 2021, 23:53wierzchni
Tj. pierwszy "z góry".



ODPOWIEDZ