Od 7 lat prowadzę kanał o grach planszowych o nazwie Game Troll Jedną z najpopularniejszych serii na nim jest ta związana z grą Talisman, gdzie prawie nieustannie jestem pytany o recenzje kolejnych dodatków do tej gry I dobrze, bo to świetna gra i nakręciłem właśnie kolejny materiał o dodatku. Tym razem są to Podziemia Zapraszam do spokojnej przystani dla wszystkich fanów Talismana
https://www.youtube.com/watch?v=uwrOqBhlnIQ
Wideo recenzja dodatku Podziemia
-
-
-
Re: Wideo recenzja dodatku Podziemia
Akurat dosłownie niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Podziemi i nie miałem jeszcze sposobności jej przetestować. To chyba nie przypadek, że recka tego dodatku pojawiła się teraz. Dzięki za recenzję i "thumb Up" poszedł ode mnie do góry:]
- Vikkutoru1
-
Konkretna recenzja. Gdybym go nie mial a akurat zastanawialbym sie nad kupnem dodatku to ta recenzja na pewno by mi pomogła. Ps tak. Postacie ciekawe (procz filozofa dla mnie),bo tak jak Ty jestem akurat jednym z tych co to po zakupie od razu obczajają postacie
Jedno ziarenko ryżu, może przechylić szalę,a 1 oczko na kości, może przesądzić o zwycięstwie bądź porażce~ mnich anonim