Wydarzenie- Talisman Day- Łódź
-
-
Wydarzenie- Talisman Day- Łódź
Witam,
Towarzysze, koledzy z forum, mój znajomy prowadzi sklep z planszówkami i organizuje tam różne turnieje (głównie latanie jakimiś statkami z gwiezdnych wojen ;P) Namówiłem go na zrobienie wydarzenia, które poświęci się talismanowi.
Chce ów mój kolega zrobić turniej, za drobne wpisowe i do wygrania będzie jakiś dodatek do gry Talisman Magia i Miecz bądź bon do wykorzystania u niego w sklepie.
Ale tutaj pytanie do Was nigdy w czymś takim nie uczestniczyłem, jak można by było urozmaicić takie wydarzenie, co zrobić? jak to ugryźć? co byście chcieli aby było na takim wydarzeniu?
Będę wdzięczny za pomoc i zapraszam Łodzian jak również spoza miasta Talismanowiczów
Pozdrawiam,
STOKCZAN
Towarzysze, koledzy z forum, mój znajomy prowadzi sklep z planszówkami i organizuje tam różne turnieje (głównie latanie jakimiś statkami z gwiezdnych wojen ;P) Namówiłem go na zrobienie wydarzenia, które poświęci się talismanowi.
Chce ów mój kolega zrobić turniej, za drobne wpisowe i do wygrania będzie jakiś dodatek do gry Talisman Magia i Miecz bądź bon do wykorzystania u niego w sklepie.
Ale tutaj pytanie do Was nigdy w czymś takim nie uczestniczyłem, jak można by było urozmaicić takie wydarzenie, co zrobić? jak to ugryźć? co byście chcieli aby było na takim wydarzeniu?
Będę wdzięczny za pomoc i zapraszam Łodzian jak również spoza miasta Talismanowiczów
Pozdrawiam,
STOKCZAN
Żołnierze żyją i zastanawiają się dlaczego??
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13276
Re: Wydarzenie- Talisman Day- Łódź
W formie "One Day" podejrzewam ze będzie ciężko. Turniej oznacza parę rozgrywek a Talisman jest czasochłonny.
W każdym bądź razie My w Turniejach MiM używamy około 6 gier rozgrywanych jednocześnie, przy max 3-4 osobach. Potem się wyłania zwycięzców itd.
Napisz ile macie gier do dyspozycji.
W każdym bądź razie My w Turniejach MiM używamy około 6 gier rozgrywanych jednocześnie, przy max 3-4 osobach. Potem się wyłania zwycięzców itd.
Napisz ile macie gier do dyspozycji.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
-
-
Szczerze, może mało jak na takie wydarzenie ale będą 3 sztuki:)
Nie wiadomo ile osób byłoby chętnych więc w razie zainteresowania myślę że można będzie zalatwić więcej.
Jakie zasady stosujecie jak to wyglada w przypadku MiM'a??
Nie wiadomo ile osób byłoby chętnych więc w razie zainteresowania myślę że można będzie zalatwić więcej.
Jakie zasady stosujecie jak to wyglada w przypadku MiM'a??
-
-
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13276
18 luty serio? Czy Wy jak organizujecie jakiś event myślicie że termin na "po jutrze" jest dobrym wyjściem?
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Space86
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Postacie Space86
• Sługi Soggotha
• Zmierzch Tytanów - Posty: 775
- Kontakt:
Ja bym chęteni poszedł bo mieszkam niedaleko ale wiedzac 3 dni wcześniej nie bardzo moge sobie coś takiego zaplanowac...
Hana Kaze Midarete Kashin Naki Tenpu Midarete Tenma Warau
- abubu
-
To się dopiero nazywa "last minute"
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
-
-
Witajcie,
Wybaczcie, że takie last minute ale były problemy techniczne. Następnym razem postaram się z kolegą zrobić to lepiej i wcześniej dać znać:)
Wybaczcie, że takie last minute ale były problemy techniczne. Następnym razem postaram się z kolegą zrobić to lepiej i wcześniej dać znać:)