No to ładnie. Ja teraz z "szybkich gier", to tylko Go odpalam. Jak mnie weźmie chęć na Sapera, to postaram się zrobić jakiś rekordzik.Rogo pisze:ant, mam dla Ciebie złą wiadomość - poprawiłem rekord w Saperze o 3 sekundy (czyli wynosi on 142) [...] na Średniozaawansowanym też Cię o sekundę ścignąłem
Pasjans
- ant
-
-
-
- ant
-
Na początku próbowałem znowu nagrywać, ale to już za dobry wynik, aby go poprawić przy lekko przeskakującym kursorze. Remis byłem jeszcze w stanie zrobić, nagrywając:
A to już w trybie normalnym:
Nemo się w końcu wkurzy i nas wyrzuci ze swojego tematu o pasjansie.
Na początku próbowałem znowu nagrywać, ale to już za dobry wynik, aby go poprawić przy lekko przeskakującym kursorze. Remis byłem jeszcze w stanie zrobić, nagrywając:
A to już w trybie normalnym:
Nemo się w końcu wkurzy i nas wyrzuci ze swojego tematu o pasjansie.
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 23991
- ant
-
Trochę dziś poklikałem, ale coś nie jestem w formie. Pewnie dlatego, że Artownik mnie wymęczył psychicznie przez kilka ostatnich dni Wymyślał mi jakieś quizy z Diablo 1 i 2. Kazał wymieniać wszystkie sety, czary, skille, umiejętności, runy, questy, imiona NPCów, rysować poszczególne osady, pytał nawet o ceny przedmiotów itp.
EDIT:
Jeszcze rysowałem symbole grobowców Tal-rasha, symbole Kamiennego Kręgu, wymieniałem unikatową biżuterię, działanie wszystkich klawiszy w D1... i kazał mi robić różne inne rzeczy, o których tu nie wypada pisać.
Trochę dziś poklikałem, ale coś nie jestem w formie. Pewnie dlatego, że Artownik mnie wymęczył psychicznie przez kilka ostatnich dni Wymyślał mi jakieś quizy z Diablo 1 i 2. Kazał wymieniać wszystkie sety, czary, skille, umiejętności, runy, questy, imiona NPCów, rysować poszczególne osady, pytał nawet o ceny przedmiotów itp.
EDIT:
Jeszcze rysowałem symbole grobowców Tal-rasha, symbole Kamiennego Kręgu, wymieniałem unikatową biżuterię, działanie wszystkich klawiszy w D1... i kazał mi robić różne inne rzeczy, o których tu nie wypada pisać.
- Rogo
-
Niewierny Tomaszu xD Dowody i tak łatwo wyphotoshopować, więc screenami sypać nie będę. Jak będziesz na Pomorzu to Ci pokażę ^^Nemomon pisze:Dowód? Jakiś?
132 sekundy
Też mam, klikam sobie tak od niechcenia gdy przy kompie na coś czekam, albo gdy mi się nie chce włączać żadnej ambitniejszej gry.ant pisze:Wierzę na słowo. Ja już mam dosyć
Eeee? ;|Trochę dziś poklikałem, ale coś nie jestem w formie. Pewnie dlatego, że Artownik mnie wymęczył psychicznie przez kilka ostatnich dni Wymyślał mi jakieś quizy z Diablo 1 i 2. Kazał wymieniać wszystkie sety, czary, skille, umiejętności, runy, questy, imiona NPCów, rysować poszczególne osady, pytał nawet o ceny przedmiotów itp.
EDIT:
Ja nawet nie mam Talismana.
- ant
-
No. Przykładowo musiałem w nocy oglądać jakiś dziwny koreański film (potem się bałem sam spać) albo patrzeć jak Artownik łowi ryby w WoWie. Musiałem grać z nim w kości, w makao, poszczuł mnie kotem, kazał płacić za pizzę i zjadł wszystkie paluszki.Rogo pisze:Eeee? ;|ant pisze: Jeszcze rysowałem symbole grobowców Tal-rasha, symbole Kamiennego Kręgu, wymieniałem unikatową biżuterię, działanie wszystkich klawiszy w D1... i kazał mi robić różne inne rzeczy, o których tu nie wypada pisać.
Kupiłem sobie jakąś konserwę, to postawił ją wysoko na jakiejś szafce, żebym nie mógł zjeść
EDIT:
A najgorsze, że kazał mi kupić czekoladę z 99% kakao - czarna jak smoła, lekka jak piórko, gorzka jak cholera i droga jak diabli.
99%!!! - to jest takie gorzkie, że powinni tym karmić na przesłuchaniach w aresztach śledczych. I ja to musiałem jeść.
- Astropata
-
Czekolada 99% to jeden z najgorszych wynalazków człowieka. Jak próbowałem to się czułem jakbym jadł piołun. Rozumiem Twój ból antant pisze: A najgorsze, że kazał mi kupić czekoladę z 99% kakao - czarna jak smoła, lekka jak piórko, gorzka jak cholera i droga jak diabli.
99%!!! - to jest takie gorzkie, że powinni tym karmić na przesłuchaniach w aresztach śledczych. I ja to musiałem jeść.
- Artownik
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Wiedźmińskie Kobiety
• Worek Przygód - Posty: 3542
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 23991
- Mały Nemo
-