Nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi? Wszystkie kart do podziemi znajdują się na kupce z kartami podziemi (Nie? jakich kart brakuje?) i nie wiem co znaczy, że "karta podziemiami zdarzają się bardzo rzadko" Czy chodzi Ci o wejście do podziemi? Taka już ich ilość w grze (poza tym średnio się opłaca wchodzić do podziemi, bo tam niewiele jest fajnych rzeczy)Reyals pisze:Z podziemiami jest problem, bo po prostu nie są ukończone, brakuje kart, więc nawet jeżeli się dojdzie do skarbca to i tak to nic nie da a niestety też karta z podziemiami trafia się niezmiernie rzadko.
Jest jakiś inny sposób by się do nich dostać ?
Cóż, nic nie stoi na przeszkodzie w zaprojektowaniu własnej planszy kosmicznej otchłani (mi się akurat podoba)Co do tej otchłani kosmicznej to powiem jedno -
CO ZA RZYG no masakra, ta plansza jest tak brzydka, że patrzeć się na to nie da zaś sam pomysł też uważam za średni.
Generalnie samo zum śmiga jak należy i dobrze się gra, tylko niestety powoli zaczyna nam się to nudzić (ile można jedno i tak samo :| ).
Nie Zum A ZunTzu
PS. na planszy do kosmicznej otchłani zapomniałem umieścić instrukcji do wiru - mea culpa
1. skały
2. Jaskinia Czarownika
3. wioska
4. Świątynia
5. Równina grozy
6. Brama Nadprzestrzenna (Poszukiwacz zaczynający grę z wiru po rzuceniu 6 w celu określenia gdzie się znajdzie musi powtórzyć rzut - instrukcja otchłani, nie pamiętam gdzie, ale wiem, że jest)