Malowanie jak dla mnie na 5+ w skali szkolnej
Jak chcesz 6 to dopracuj podstawki (jakieś cieniowanie czy inne pierdoły przy pomocy drybrusha )
A ten zabójca to chyba wymagający nie był?
Ja nawet nie mam Talismana.
Malowanie jak dla mnie na 5+ w skali szkolnej :D Jak chcesz 6 to dopracuj podstawki (jakieś cieniowanie czy inne pierdoły przy pomocy drybrusha :P) A ten zabójca to chyba wymagający nie był? :D
trawka elektrostatyczna... ale jak masz jakiegos modelarza to nie kupuj, lub kup minimalną porcje.... ja ma podstawki dla ok 150 modeli zużyłem połowę dilerki, wiec to strasznie wydajne ustrojstwo:)
trawka elektrostatyczna... ale jak masz jakiegos modelarza to nie kupuj, lub kup minimalną porcje.... ja ma podstawki dla ok 150 modeli zużyłem połowę dilerki, wiec to strasznie wydajne ustrojstwo:)
To znaczy że co, nie przykleja jej się do podłoża tylko ładuje (pociera np jak bursztyn o futerko) się ją prądem aby trzymała się podstawki? Jak to z nią jest? :-k
Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niej w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
To znaczy że co, nie przykleja jej się do podłoża tylko ładuje (pociera np jak bursztyn o futerko) się ją prądem aby trzymała się podstawki? Jak to z nią jest? :-k
Kurde te sadzarki do tej trawki elektro maja po 500 V na wyjściu z sitkiem. :twisted:
To może być ciekawe, zrobić taką makiete MiMa, ale z torami w trzech okręgach i zwrotnicami na Strażniku i Tajemnych Wrotach aby "przenosić" sie między Krainami.
A Poszukiwacze będą doczepieni do Lokomotywek i będą "sami" jeździć po planszy tyle pól ile wypadnie na kostce. \:D/
Tylko gorzej z teleportacją i przeniesieniem na inna plansze np Miasto. :biggrin:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niej w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Kurde te sadzarki do tej trawki elektro maja po 500 V na wyjściu z sitkiem. :twisted:
To może być ciekawe, zrobić taką makiete MiMa, ale z torami w trzech okręgach i zwrotnicami na Strażniku i Tajemnych Wrotach aby "przenosić" sie między Krainami. A Poszukiwacze będą doczepieni do Lokomotywek i będą "sami" jeździć po planszy tyle pól ile wypadnie na kostce. \:D/
Tylko gorzej z teleportacją i przeniesieniem na inna plansze np Miasto. :biggrin:
I gorzej jak kilku poszukiwaczy będzie stawać na jednym polu albo będą się mijać xD
były na tym foru już różne dziwne pomysły, ale ten śmiało można wysłać do czołówki - Najdziwniejsze z Najdziwniejszych
I gorzej jak kilku poszukiwaczy będzie stawać na jednym polu albo będą się mijać xD były na tym foru już różne dziwne pomysły, ale ten śmiało można wysłać do czołówki - Najdziwniejsze z Najdziwniejszych :)
Gorzej, wygląda jak dezerter z XIX wieku z Armii Napoleona który ucieka przed ścigającą go Żandarmerią.
To przez te wąsiska takie skojarzenie, bo wojacy wtedy podobne nosili, a że biegnie...
Gorzej, wygląda jak dezerter z XIX wieku z Armii Napoleona który ucieka przed ścigającą go Żandarmerią. To przez te wąsiska takie skojarzenie, bo wojacy wtedy podobne nosili, a że biegnie... ;)
Ten "stary" Złodziej wyglądał naprawdę jak "porządny" średniowieczny złodziejaszek-sakiewkowiec (stara odmiana dzisiejszego kieszonkowca).
Nawet tyłem. :biggrin:
Ten "stary" Złodziej wyglądał naprawdę jak "porządny" średniowieczny złodziejaszek-sakiewkowiec (stara odmiana dzisiejszego kieszonkowca). ;)
A nie myślałeś o tym, żeby wprowadzić jakiś freestyle? xD fioletowy troll, zabójca w różowym skafandrze, czy druid przerobiony na hipisa?
A poważniej - małe zmiany zawsze można wprowadzić (pod pojęciem "małe zmiany" nie mam na myśli powyższych ), bo też się nad tymi włosami zastanawiałem
A nie myślałeś o tym, żeby wprowadzić jakiś freestyle? xD fioletowy troll, zabójca w różowym skafandrze, czy druid przerobiony na hipisa? :D A poważniej - małe zmiany zawsze można wprowadzić (pod pojęciem "małe zmiany" nie mam na myśli powyższych :P), bo też się nad tymi włosami zastanawiałem :P
Czarne, podcieniowane do szarego włosy byłyby ok. Czekoladki na klacie i muskuły dobrze ci wyszły, fajne kontrastowe kolory. Używałeś inków, glazingu, może diabeł w kolorach tkwi. Czego używałeś?
Czarne, podcieniowane do szarego włosy byłyby ok. Czekoladki na klacie i muskuły dobrze ci wyszły, fajne kontrastowe kolory. Używałeś inków, glazingu, może diabeł w kolorach tkwi. Czego używałeś?
używam standardowych farb GW.... inki owszem. Zwykle używam ich rozcieńczonych, to powoduje, że przejścia pomiędzy poszczególnymi warstwami nie są tak widoczne..... np kurtka to 3 warstwy cieniowania+ ink na wszystko....
tak patrze na to zdjęcie i kiepsko to wygląda, na żywo o wiele lepiej.... zreszta mogłem się bardziej postarac:(
a te włosy...wiem ale jak wspomiałem chce być wierny oryginałowi:)
tutaj to same płukanki... to daje taki fajny efekt zgnilizny:) dobre na oki i wszelkie inne paskudztwa:D
używam standardowych farb GW.... inki owszem. Zwykle używam ich rozcieńczonych, to powoduje, że przejścia pomiędzy poszczególnymi warstwami nie są tak widoczne..... np kurtka to 3 warstwy cieniowania+ ink na wszystko....
tak patrze na to zdjęcie i kiepsko to wygląda, na żywo o wiele lepiej.... zreszta mogłem się bardziej postarac:(
a te włosy...wiem ale jak wspomiałem chce być wierny oryginałowi:)
Temu Ghulowi wystarczy zmienić kolor skóry i ubranek, dać piłkę zamiast grobu i można go śmiało wysłać do NBA xD To chyba przez te jego murzyńskie usta
Temu Ghulowi wystarczy zmienić kolor skóry i ubranek, dać piłkę zamiast grobu i można go śmiało wysłać do NBA xD To chyba przez te jego murzyńskie usta :D