Budowniczy Mostów pisze: ↑poniedziałek 22 sie 2022, 10:11
wychodzi 20 zł od osoby.
(...)
Przeżyjecie?
JollyRoger pisze: ↑poniedziałek 22 sie 2022, 22:13
No i stało się, z żalem informuje (...)
Dodano po 18 sekundach:
/taki żarcik/
[quote="Budowniczy Mostów" post_id=193850 time=1661155863 user_id=11240] wychodzi 20 zł od osoby. (...) Przeżyjecie? [/quote][quote=JollyRoger post_id=193869 time=1661199228 user_id=13289] No i stało się, z żalem informuje (...) [/quote] :thinking_face:
[size=85][color=green]Dodano po 18 sekundach: [/color][/size] /taki żarcik/
Będę tylko w sobotę i to max do 20:00. Kolega zrobił mnie w przysłowiowego ch..., jak usłyszał, że chcę mieć w niedzielę wolne to pierwszy ustalił z mistrzami zastępstwo za siebie w sobotę i Ci już nie chcą przyjść za mnie w niedzielę na pierwszą zmianę. @#$^&*(¥£
Będę tylko w sobotę i to max do 20:00. Kolega zrobił mnie w przysłowiowego ch..., jak usłyszał, że chcę mieć w niedzielę wolne to pierwszy ustalił z mistrzami zastępstwo za siebie w sobotę i Ci już nie chcą przyjść za mnie w niedzielę na pierwszą zmianę. @#$^&*(¥£
Budowniczy Mostów pisze: ↑poniedziałek 22 sie 2022, 10:11
Liczę, liczę i jak bym nie liczył: zgrzewki wody, herbata, kawa (zmielona), śmietanka, użyczenie sali, naboje do zmywarki (są prawdziwe szklanki, kubki, sztućce i talerze), bez cukru i słodyczy — wychodzi 20 zł od osoby.
Do skarbonki przy wejściu.
Przeżyjecie?
[quote="Budowniczy Mostów" post_id=193850 time=1661155863 user_id=11240] Liczę, liczę i jak bym nie liczył: zgrzewki wody, herbata, kawa (zmielona), śmietanka, użyczenie sali, naboje do zmywarki (są prawdziwe szklanki, kubki, sztućce i talerze), bez cukru i słodyczy — wychodzi 20 zł od osoby. Do skarbonki przy wejściu. Przeżyjecie? [/quote] Jak najbardziej :+1: Pełna profeska z Twojej strony
Niestety nie jest mi dane byc. Juz wrocilem do siebie po urlopie. licze natomiast na relacje foto z duza iloscia zdjec. /w szczegolnosci jakimi zestawami graliscie/ pozdrawiam i udanej zabawy zycze
Niestety nie jest mi dane byc. Juz wrocilem do siebie po urlopie. licze natomiast na relacje foto z duza iloscia zdjec. /w szczegolnosci jakimi zestawami graliscie/ pozdrawiam i udanej zabawy zycze
lemon_curry pisze: ↑piątek 26 sie 2022, 00:06
Sala przygotowana. Wpadać
To bardzo lakoniczny komunikat biorąc pod uwagę wczorajsze krew, pot, łzy i odkurzacz
[quote=lemon_curry post_id=193912 time=1661465171 user_id=12817] Sala przygotowana. Wpadać [/quote] To bardzo lakoniczny komunikat biorąc pod uwagę wczorajsze krew, pot, łzy i odkurzacz :)
Dobrej zabawy, ja niestety nie dysponowałem ani czasem, ani funduszami. Fajnie by było zobaczyć jakieś fotki. Ciekaw jestem, czy zabrał ktoś Krainy Wschodu?
Dobrej zabawy, ja niestety nie dysponowałem ani czasem, ani funduszami. Fajnie by było zobaczyć jakieś fotki. Ciekaw jestem, czy zabrał ktoś Krainy Wschodu?
Przy stoliku nr2 graliśmy w Kazamaty Skavenów skryte głęboko pod Miastem. Graliśmy w składzie @Maletz, @MarekR, markowa Tosia i @Budowniczy Mostów.
Budowniczy wygrał przez techniczny nokaut. Prowadzony przezeń Upiorny Rycerz utrzymał się ostatkiem sił (1 punkt Życia) jako jedyny żywy Poszukiwacz.
Za to Maletzowi przydarzyła się najbardziej nieszczęsna gra ever, aż żal było patrzeć On też padł pierwszy.
Podstawka, Miasto i Kazamaty Skavenów
Śmierć Kleryka podczas nieudanej ucieczki z Więzienia oznacza zwycięstwo Upiornego Rycerza.
Po przerwie szybka rozgrywka na Zadania Czarownika. @Bartigol, Darecki i @Budowniczy Mostów mieli zegarowe 60 minut na wykonanie jak największej ilości zadań. Gra toczyła się na planszy Kataklizmu. Jedna z kart wymusiła w trakcie rozgrywki dołożenie Miasta.
Przez większość czasu prowadził Darecki. Budowniczy Mostów w ostatniej sekundzie wyprowadził na sensacyjny i jakże satysfakcjonujący remis.
Tym razem pula nieszczęść przypadła Bartigolowi. Gra przeczołgała go do tego stopnia, że staraliśmy się nie patrzeć...
Ukryta zawartośćZaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ten post.
Przy stoliku nr2 graliśmy w Kazamaty Skavenów skryte głęboko pod Miastem. Graliśmy w składzie [usermention2=11753 color=#0080FF]Maletz[/usermention2], [usermention2=14752 color=#0080FF]MarekR[/usermention2], markowa Tosia i [usermention2=11240 color=#0080FF]Budowniczy Mostów[/usermention2]. Budowniczy wygrał przez techniczny nokaut. Prowadzony przezeń Upiorny Rycerz utrzymał się ostatkiem sił (1 punkt Życia) jako jedyny żywy Poszukiwacz. Za to Maletzowi przydarzyła się najbardziej nieszczęsna gra ever, aż żal było patrzeć ;) On też padł pierwszy.
Podstawka, Miasto i Kazamaty Skavenów [img]https://i.imgur.com/9iXWa1z.jpeg[/img]
Śmierć Kleryka podczas nieudanej ucieczki z Więzienia oznacza zwycięstwo Upiornego Rycerza. [img]https://i.imgur.com/ufVv6Ri.jpeg[/img]
[center] :stopwatch: [/center] Po przerwie szybka rozgrywka na Zadania Czarownika. [usermention2=12572 color=#0080FF]Bartigol[/usermention2], Darecki i [usermention2=11240 color=#0080FF]Budowniczy Mostów[/usermention2] mieli zegarowe 60 minut na wykonanie jak największej ilości zadań. Gra toczyła się na planszy Kataklizmu. Jedna z kart wymusiła w trakcie rozgrywki dołożenie Miasta. Przez większość czasu prowadził Darecki. Budowniczy Mostów w ostatniej sekundzie wyprowadził na sensacyjny i jakże satysfakcjonujący remis. Tym razem pula nieszczęść przypadła Bartigolowi. Gra przeczołgała go do tego stopnia, że staraliśmy się nie patrzeć...
[hidden]Przed startem, czyli kozakowanie i "co to nie my!"... [img]https://i.imgur.com/2mg0tMo.jpeg[/img]
Wykonane Zadania [img]https://i.imgur.com/puwKCwy.jpeg[/img] [/hidden]