Żniwiarz a żetony losu

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry.
ODPOWIEDZ
Znudzony życiem [Autor tematu]
Niziołek
Niziołek
Niziołek
Posty: 16
Rejestracja: czwartek 16 kwie 2020, 21:43
Płeć:

Żniwiarz a żetony losu

Post autor: Znudzony życiem »

Gram w TMiM z dodatkiem "Żniwiarz". Moją postać dopadł tytułowy Żniwiarz, na nieszczęście wyrzuciłem "1", co oznacza natychmiastową śmierć mojego Poszukiwacza. Czy w tej sytuacji mogę wykorzystać żeton losu, by ponowić feralny rzut kością?



Awatar użytkownika
Mały Nemo
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
Playtester Talismana
Współtłumacz TMiM
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Ware wa Messiah nari
Autor Dodatków
A kind, crazy fool and a stubborn kid.
Posty: 22051
Rejestracja: sobota 04 lis 2006, 14:17
Lokalizacja: Slumberland
Płeć:
Wiek: 14

Re: Żniwiarz a żetony losu

Post autor: Mały Nemo »

Możesz. Przy odrobinie szczęścia może wyrzucisz coś lepszego i odnajdziesz na nowo sens życia ;).


Our motto, DON'T WAKE UP
Obrazek
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!

Znudzony życiem [Autor tematu]
Niziołek
Niziołek
Niziołek
Posty: 16
Rejestracja: czwartek 16 kwie 2020, 21:43
Płeć:

Re: Żniwiarz a żetony losu

Post autor: Znudzony życiem »

Dzięki. Niby logiczne, ale podczas zaciętej rozgrywki nawet takie podstawowe zasady bywają przedmiotem zażartej dyskusji ;)



ODPOWIEDZ