Witamy na forum! Zapraszamy na Zjazd Forum w Warszawie
(10.08.2018 - 12.08.2018).

Więcej informacji znajdziesz tutaj.
Zapraszamy na grę sieciową w Talisman Digital Edition już teraz!
(Więcej informacji tutaj)

Zaklęcie "Likwidacja" działanie i możliwe odpowiedzi.

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry itp itd.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Martek [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Uczestnik Zjazdów
Posty: 9
Rejestracja: poniedziałek 30 kwie 2018, 08:48

Zaklęcie "Likwidacja" działanie i możliwe odpowiedzi.

Post autor: Martek » poniedziałek 30 kwie 2018, 11:57

Witam.
Czy bohater na którego zostanie rzucone zaklęcie "Likwidacja" może przed wykonaniem instrukcji rzucić w "odpowiedzi" inne zaklęcie (np:"Przypadek") czy MUSI odrzucić wszystkie posiadane zaklęcia bez możliwości ich użycia?




Awatar użytkownika
Gamma
Filozof
Filozof
Filozof
Autor Dodatków
Posty: 787
Rejestracja: niedziela 22 gru 2013, 10:51
Lokalizacja: Silesia
Płeć:
Wiek: 34

Re: Zaklęcie "Likwidacja" działanie i możliwe odpowiedzi.

Post autor: Gamma » poniedziałek 30 kwie 2018, 11:59

A jaka jest treść zaklęcia likwidacja?




Awatar użytkownika
Mały Nemo
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
Playtester Talismana
Współtłumacz TMiM
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Ware wa Messiah nari
Autor Dodatków
A kind, crazy fool and a stubborn kid.
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
#Pojedyncze karty
Akumajou Dracula Exp. Set
Alicization Exp. Set
Krampus Exp. Set
Poszukiwacze Mephisto
Przedpola Piekieł
Posty: 19450
Rejestracja: sobota 04 lis 2006, 14:17
Lokalizacja: Warszawa
Płeć:
Wiek: 35

Re: Zaklęcie "Likwidacja" działanie i możliwe odpowiedzi.

Post autor: Mały Nemo » poniedziałek 30 kwie 2018, 12:00

Martek pisze:
poniedziałek 30 kwie 2018, 11:57
Witam.
Czy bohater na którego zostanie rzucone zaklęcie "Likwidacja" może przed wykonaniem instrukcji rzucić w "odpowiedzi" inne zaklęcie (np:"Przypadek") czy MUSI odrzucić wszystkie posiadane zaklęcia bez możliwości ich użycia?
Hej,

Nie może. Zaklęcia działają natychmiast po ich rzuceniu (nie ma czasu na reakcję), za wyjątkiem Zaklęć, które w opisie mają, iż mogą zostać rzucone w odpowiedzi na właśnie rzucone Zaklęcie. A więc Poszukiwacz nie będzie mógł rzucić Przypadku.


Our motto, DON'T WAKE UP
Obrazek
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!


Awatar użytkownika
Martek [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Uczestnik Zjazdów
Posty: 9
Rejestracja: poniedziałek 30 kwie 2018, 08:48

Re: Zaklęcie "Likwidacja" działanie i możliwe odpowiedzi.

Post autor: Martek » poniedziałek 30 kwie 2018, 12:02

Likwidacja - "Możesz rzucić to Zaklęcie w dowolnym momencie na któregokolwiek z Poszukiwaczy. Poszukiwacz, na którego zostało rzucone to Zaklęcie musi odrzucić wszystkie posiadane Zaklęcia."

Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
Bardzo dziękuję nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi:)




ODPOWIEDZ