Nie jasna zasada z listem gończym w dodatku Miasto

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry.
ODPOWIEDZ
Kubus20052005 [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 8
Rejestracja: piątek 23 lut 2018, 17:19

Nie jasna zasada z listem gończym w dodatku Miasto

Post autor: Kubus20052005 »

Czy gdy mam na przykład list gończy na bestię a ja mam już jedną bestię to czy muszę już wymieniać to na kasę czy mogę poczekać i uzbierać więcej bestii?
PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ :D




Awatar użytkownika
Bludgeon
Królewski Champion
Królewski Champion
Królewski Champion
Autor Dodatków
Uczestnik Zjazdów
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Great Talisman
Powrót Skavenów
Udręka Czarownika
Posty: 5795
Rejestracja: sobota 25 paź 2008, 11:27
Lokalizacja: Trójmiasto
Płeć:

Re: Nie jasna zasada z listem gończym w dodatku Miasto

Post autor: Bludgeon »

Dokładnie to o co pytasz jest opisane w instrukcji na stronie 8.
Nie musisz wymieniać od razu, a nawet wcale. Możesz kiedy chcesz (tzn. na końcu której chcesz swojej tury).


What a view.


Awatar użytkownika
Mały Nemo
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
Playtester Talismana
Współtłumacz TMiM
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Ware wa Messiah nari
Autor Dodatków
A kind, crazy fool and a stubborn kid.
Posty: 21981
Rejestracja: sobota 04 lis 2006, 14:17
Lokalizacja: Slumberland
Płeć:
Wiek: 13

Re: Nie jasna zasada z listem gończym w dodatku Miasto

Post autor: Mały Nemo »

Bestię? Chyba potwora miałeś na myśli... Możesz poczekać i uzbierać więcej bestii.


Our motto, DON'T WAKE UP
Obrazek
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!


Awatar użytkownika
Gamma
Astropata
Astropata
Astropata
Autor Dodatków
Posty: 801
Rejestracja: niedziela 22 gru 2013, 10:51
Lokalizacja: Silesia
Płeć:
Wiek: 36

Re: Nie jasna zasada z listem gończym w dodatku Miasto

Post autor: Gamma »

Jeśli masz już jakieś trofeum, a potem nabędziesz list gończy to możesz to trofeum (które masz) wymienić.




Kubus20052005 [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 8
Rejestracja: piątek 23 lut 2018, 17:19

Re: Nie jasna zasada z listem gończym w dodatku Miasto

Post autor: Kubus20052005 »

Bludgeon pisze:
piątek 23 lut 2018, 17:33
Dokładnie to o co pytasz jest opisane w instrukcji na stronie 8.
Nie musisz wymieniać od razu, a nawet wcale. Możesz kiedy chcesz (tzn. na końcu której chcesz swojej tury).
I mogę to odebrać gdzie chcę w innej krainie także
(Także korona władzy)?




Awatar użytkownika
Bludgeon
Królewski Champion
Królewski Champion
Królewski Champion
Autor Dodatków
Uczestnik Zjazdów
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Great Talisman
Powrót Skavenów
Udręka Czarownika
Posty: 5795
Rejestracja: sobota 25 paź 2008, 11:27
Lokalizacja: Trójmiasto
Płeć:

Re: Nie jasna zasada z listem gończym w dodatku Miasto

Post autor: Bludgeon »

Co odebrać? Odrzucasz list razem z trofeami, pobierasz z "banku" monety i tyle. Możesz to zrobić gdzie chcesz, może to być korona władzy, więzienie, albo przepaść.


What a view.


Kubus20052005 [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 8
Rejestracja: piątek 23 lut 2018, 17:19

Re: Nie jasna zasada z listem gończym w dodatku Miasto

Post autor: Kubus20052005 »

Little Nemo pisze:
piątek 23 lut 2018, 17:35
Bestię? Chyba potwora miałeś na myśli... Możesz poczekać i uzbierać więcej bestii.
Mogę wymieniać to w innej krainie (na koronie władzy także?




Awatar użytkownika
Bludgeon
Królewski Champion
Królewski Champion
Królewski Champion
Autor Dodatków
Uczestnik Zjazdów
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Great Talisman
Powrót Skavenów
Udręka Czarownika
Posty: 5795
Rejestracja: sobota 25 paź 2008, 11:27
Lokalizacja: Trójmiasto
Płeć:

Re: Nie jasna zasada z listem gończym w dodatku Miasto

Post autor: Bludgeon »

tak


What a view.


ODPOWIEDZ