Witamy na forum!
Zapraszamy na grę multiplayer w Talisman Digital Edition już teraz!
(Więcej informacji tutaj)

Miasto. Wojownik używający Kiścień lub 2 Kiścienie.

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry itp itd.
badrain666 [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 2
Rejestracja: poniedziałek 16 sty 2017, 11:46
Płeć:

Miasto. Wojownik używający Kiścień lub 2 Kiścienie.

Postautor: badrain666 » środa 18 sty 2017, 11:10

Witam. To będzie mój pierwszy post na forum :lol: No i właśnie jak to wygląda, bo kiścień w rękach wojownika wydaje się nierealnie potężny. Nie wspominając o używaniu dwóch broni... Pozdrawiam :D


Awatar użytkownika
Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
Posty: 16191
Rejestracja: sobota 04 lis 2006, 14:17
Lokalizacja: Warszawa
Płeć:
Wiek: 33

Re: Miasto. Wojownik używający Kiścień lub 2 Kiścienie.

Postautor: Nemomon » środa 18 sty 2017, 11:18

Hej,

Wojownik używający kiścienia wciąż rzuca tylko 2 kośćmi.
ノレる? ノレない? 超…ノレる!!


badrain666 [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 2
Rejestracja: poniedziałek 16 sty 2017, 11:46
Płeć:

Re: Miasto. Wojownik używający Kiścień lub 2 Kiścienie.

Postautor: badrain666 » sobota 21 sty 2017, 12:46

A że się jeszcze dopytam jak wygląda sprawa z walką psychiczną? Można Kiścienia używać w niej, czy tak jak Kartę zbroi np można używać tylko w walce na siłę?


Awatar użytkownika
Bludgeon
Królewski Champion
Królewski Champion
Królewski Champion
Posty: 3027
Rejestracja: sobota 25 paź 2008, 11:27
Lokalizacja: Trójmiasto
Płeć:

Re: Miasto. Wojownik używający Kiścień lub 2 Kiścienie.

Postautor: Bludgeon » sobota 21 sty 2017, 13:06

Nie można.
What a view.


STOKCZAN
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 8
Rejestracja: poniedziałek 23 sty 2017, 01:44
Lokalizacja: Łódź
Płeć:
Wiek: 27

Re: Miasto. Wojownik używający Kiścień lub 2 Kiścienie.

Postautor: STOKCZAN » piątek 17 lut 2017, 11:50

A czy jeżeli wojownik posiada 2 kiścienie rzuca 4 kośmi?
Żołnierze żyją i zastanawiają się dlaczego??


Awatar użytkownika
Bludgeon
Królewski Champion
Królewski Champion
Królewski Champion
Posty: 3027
Rejestracja: sobota 25 paź 2008, 11:27
Lokalizacja: Trójmiasto
Płeć:

Re: Miasto. Wojownik używający Kiścień lub 2 Kiścienie.

Postautor: Bludgeon » piątek 17 lut 2017, 12:29

Nie, rzuca 2 kośćmi
What a view.



Wróć do „Kwestia Zasad (TMiM)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości