Witamy na forum! Zapraszamy na grę multiplayer w Talisman Digital Edition już teraz!
(Więcej informacji tutaj)

Pytania po przerwie

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry itp itd.
ODPOWIEDZ
slawek33 [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 2
Rejestracja: piątek 17 lip 2015, 19:37
Lokalizacja: Lublin
Płeć:

Pytania po przerwie

Post autor: slawek33 » piątek 17 lip 2015, 19:42

Cześć.
Wybaczcie, że otwieram kolejny temat z pytaniami, ale siadłem ostatnio po paroletniej przerwie do Talismana i miałem parę zagadek do rozgryzienia podczas gry. Z kolei na forum nie mogłem znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania lub nie były one satysfakcjonujące. Mianowicie:
1. Czy jeśli mam już maksymalną ilość przedmiotów i wylosuję kartę przedmiotu to czy on zostaje jak zdarzenie na polu póki ktoś go nie podniesie czy jest usuwany z gry?
2. Czy ropucha może podnosić przedmioty (lub zatrzymywać wylosowane z eksloracji) i jeśli tak to czy zatrzymuje je po przemianie?
Z góry dziękuję za odpowiedź,
Pozdrawiam.



Awatar użytkownika
Little Nemo
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
Playtester Talismana
Współtłumacz TMiM
Uczestnik Zjazdów
Ware wa Messiah nari
Autor Dodatków
A kind, crazy fool and a stubborn kid.
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
#Pojedyncze karty
Akumajou Dracula Exp. Set
Alicization Exp. Set
Poszukiwacze Mephisto
Przedpola Piekieł
Posty: 17140
Rejestracja: sobota 04 lis 2006, 14:17
Lokalizacja: Warszawa
Płeć:
Wiek: 34

Post autor: Little Nemo » piątek 17 lip 2015, 19:49

Cześć,
slawek33 pisze:1. Czy jeśli mam już maksymalną ilość przedmiotów i wylosuję kartę przedmiotu to czy on zostaje jak zdarzenie na polu póki ktoś go nie podniesie czy jest usuwany z gry?
Pierwej ten Przedmiot dokładasz do swoich Przedmiotów, a następnie wybierasz, które z nich porzucisz na obszar. A więc one pozostają w grze i czekają na kolejnego szczęśliwego znalazcę.
slawek33 pisze:2. Czy ropucha może podnosić przedmioty (lub zatrzymywać wylosowane z eksloracji) i jeśli tak to czy zatrzymuje je po przemianie?
Nie, ropucha nie może podnosić Przedmiotów, Przyjaciół, złota ani otrzymywać Zaklęć.

Pozdrawiam~


Our motto, DON'T WAKE UP
Obrazek


slawek33 [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 2
Rejestracja: piątek 17 lip 2015, 19:37
Lokalizacja: Lublin
Płeć:

Post autor: slawek33 » piątek 17 lip 2015, 22:39

Wielkie dzięki za pomoc :)



ODPOWIEDZ