pytanko

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry.
ODPOWIEDZ
Stefix [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 5
Rejestracja: niedziela 15 mar 2015, 21:12
Lokalizacja: Warszawa
Płeć:

pytanko

Post autor: Stefix »

Witam, mam pytanie, czy w walce z panem ciemności można używać przedmiotów armora i zaklęć?

Uważamy na błędy ortograficzne. /Xan
Ostatnio zmieniony piątek 20 mar 2015, 22:25 przez Stefix, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Xan
Necromancer
Necromancer
Necromancer
Dawna Administracja
Uczestnik Zjazdów
Posty: 436
Rejestracja: poniedziałek 27 sie 2012, 17:45
Lokalizacja: Łódź
Płeć:
Wiek: 27

Post autor: Xan »

Możesz normalnie korzystać ze wszystkich swoich Przedmiotów oraz Zaklęć. Panu Ciemności nie możesz się jedynie wymykać - tutaj walczyć musi Twój Poszukiwacz. Zabronione jest zatem rzucenie Zaklęcia jak na przykład Przyzwanie Węża.

W razie wątpliwości odsyłam do instrukcji Podziemi i sekcji "Walka z Panem Ciemności", str. 7.

Pozdrawiam,
Kamil


Talisman: Digital Edition!
Wszystko ma swój początek i koniec.
Aby zobaczyć moje konto na Steam, kliknij: TUTAJ.

ODPOWIEDZ