Witamy na forum!
Zapraszamy na grę multiplayer w Talisman Digital Edition już teraz!
(Więcej informacji tutaj)
Zapraszamy na Zjazd do Kielc w sierpniu!
(Więcej informacji tutaj)

pytanko

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry itp itd.
Stefix [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 5
Rejestracja: niedziela 15 mar 2015, 21:12
Lokalizacja: Warszawa
Płeć:

pytanko

Postautor: Stefix » piątek 20 mar 2015, 17:40

Witam, mam pytanie, czy w walce z panem ciemności można używać przedmiotów armora i zaklęć?

Uważamy na błędy ortograficzne. /Xan
Ostatnio zmieniony piątek 20 mar 2015, 22:25 przez Stefix, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Xan
Kobold
Kobold
Kobold
Dawna Administracja
Autor Dodatków
Uczestnik Zjazdów
Posty: 255
Rejestracja: poniedziałek 27 sie 2012, 17:45
Lokalizacja: Łódź
Płeć:
Wiek: 24

Postautor: Xan » piątek 20 mar 2015, 22:38

Możesz normalnie korzystać ze wszystkich swoich Przedmiotów oraz Zaklęć. Panu Ciemności nie możesz się jedynie wymykać - tutaj walczyć musi Twój Poszukiwacz. Zabronione jest zatem rzucenie Zaklęcia jak na przykład Przyzwanie Węża.

W razie wątpliwości odsyłam do instrukcji Podziemi i sekcji "Walka z Panem Ciemności", str. 7.

Pozdrawiam,
Kamil
Talisman: Digital Edition!
Wszystko ma swój początek i koniec.



Wróć do „Kwestia Zasad (TMiM)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości