Witamy na forum!
Zapraszamy na grę multiplayer w Talisman Digital Edition już teraz!
(Więcej informacji tutaj)

Podwójne staty

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry itp itd.
Awatar użytkownika
the MackaN
Filozof
Filozof
Filozof
Posty: 745
Rejestracja: środa 17 sie 2005, 15:56
Lokalizacja: Wrocław
Płeć:

Postautor: the MackaN » wtorek 10 lut 2015, 02:49

Nie wiem na ile oficjalne są zasady z Cyfrowej Edycji Talizmanu, ale tam działa to tak, że jeśli na trofeum zapisana jest zarówno siła jak i moc, to niezależnie od tego na co pokonaliśmy danego wroga, możemy przy wymianie na punkty, dowolnie wybrać czy traktujemy to trofeum jako SILNE czy MOCNE. Nie możemy też wymienić jednego trofeum zarówno na siłę i na moc. Zawsze jest albo albo.


Wróć do „Kwestia Zasad (TMiM)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość