Instrukcja 4,5 - Wrażenia

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry.
Awatar użytkownika
Kufir
Mistyk
Mistyk
Mistyk
Dawna Administracja
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Groźniejsze Podziemia
Nowe PP
Zadania Czarownika
Posty: 2169
Rejestracja: niedziela 18 sty 2004, 22:39
Lokalizacja: Korona Władzy
Płeć:

Post autor: Kufir »

stave pisze:Wiesz Kufir podobna Kartę masz u mnie w Projekcie tylko wyleciał z niej przepis o rzutac - bo troche inaczej to rozwiązałem - nie ma jeszcze tego opisanego, ale tez bedziesz rzucal za to co masz na sobie.

Dzięki Valdi!
Stave czekam na Twoje rozwiązanie \:D/


Obrazek
Awatar użytkownika
stave
Królewski Champion
Królewski Champion
Królewski Champion
Dawna Administracja
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Projekt Wielka Magia I Miecz
Posty: 3070
Rejestracja: czwartek 14 gru 2006, 18:33
Lokalizacja: Łódź
Płeć:
Wiek: 42
Kontakt:

Post autor: stave »

Na pewno masz wejście do działu Twórczość Autorów - znajdź tam Otchłań z Projektu i ją ściągnij - tam jest Karta Postaci. I tak jak pisałem wcześniej usunąłem z Karty to co wprowadził Lukas bo nijak mi to pasowało. Gdy tracisz Wytrzymałość to u mnie jest tak, ze oprócz Przedmiotów które chronią cię w walce wręcz są także takie które chronią w walce psychicznej. Z tego względu będziemy rzucali za to co masz na sobie tzn na Karcie Postaci w momencie ewentualnej straty - nie wliczam tu Przedmiotów, które sobie tylko niesiesz. Całość będzie opisana dokładnie w skomasowanej instrukcji, która juz niedługo powstanie i pewnie porozsyłam ja do paru osób, które będą zainteresowane, aby posprawdzały czy nie ma tam jakiś blędów i co myslą o pewnych rozwiązaniach. Dodam tylko, że to co masz w danej chwili na sobie będziesz mógł zmieniac na początku swojej tury.


Stagraf Studio - Łódzki Sklep Figurkowy :: Forum :: Facebook :: Cennik :: Wargamesmat
Wielka Magia i Miecz - Gigantyczny dodatek autorski
Awatar użytkownika
Kufir
Mistyk
Mistyk
Mistyk
Dawna Administracja
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Groźniejsze Podziemia
Nowe PP
Zadania Czarownika
Posty: 2169
Rejestracja: niedziela 18 sty 2004, 22:39
Lokalizacja: Korona Władzy
Płeć:

Post autor: Kufir »

Przeczytałem całą instrukcję i nie wyczytałem nigdzie że na gracza znajdującego się w wewnętrznej krainie bądź już na Koronie Władzy nie można używać zaklęć. Tak więc posiadając Koronę Władzy np. można zostać rupuchą w wyniku działania karty zaklęcia "przypadek". Zgadza się ? Czy coś przeoczyłem ?


Obrazek
ODPOWIEDZ