Pytanie Talisman DE

Dyskusje na temat gier komputerowych.
Zablokowany
Awatar użytkownika
SiLNOR3KI [Autor tematu]
Niziołek
Niziołek
Niziołek
Posty: 10
Rejestracja: piątek 05 gru 2014, 16:33
Lokalizacja: Wayoming
Płeć:

Pytanie Talisman DE

Post autor: SiLNOR3KI »

Posiadam na Steamie Talisman DE + Podziemia i jeszcze 2 DLC. Nie wiem czy to tylko u mnie, ale jak gram z komputerem, to mogę wybierać postacie tylko z podstawki, nie ma planszy podziemi ani dodatkowych kart przygód itp. Natomiast jak gram z innymi graczami, wszystko działa ?! Z komputerem można grać tylko w podstawkę ?


Awatar użytkownika
Mały Nemo
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
Playtester Talismana
Współtłumacz TMiM
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Ware wa Messiah nari
Autor Dodatków
A kind, crazy fool and a stubborn kid.
Posty: 22052
Rejestracja: sobota 04 lis 2006, 14:17
Lokalizacja: Slumberland
Płeć:
Wiek: 14

Post autor: Mały Nemo »

A włączyłeś te Podziemia? Na drugiej stronie (zakładka dodatki) możesz wybrać z jakimi dodatkami będziesz grać. Żeby włączyć Podziemia, muszą się one świecić na zielono.


Our motto, DON'T WAKE UP
Obrazek
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!

Awatar użytkownika
SiLNOR3KI [Autor tematu]
Niziołek
Niziołek
Niziołek
Posty: 10
Rejestracja: piątek 05 gru 2014, 16:33
Lokalizacja: Wayoming
Płeć:

Post autor: SiLNOR3KI »

Nie mam takiej zakładki. Ale jeśli wszystko działa w grze przez neta, a nie dziaął tylko jeśli gram z SI ? Co do dodatków, to pokazuje mi się tylko, że mam kupione, a nigdzie nie mam opcji włącz...


Właśnie przeglądam filmiki na YT i wychodzi na to, że ja mam jakąś inna wersje wogóle... Tam da się włączyć te dodatki... Nosz ja pierdziu, ta ze steama jest inna jakaś...


Pisze do supportu, nie mogę wybrać innych postaci tylko te z podstawki, na filmikach ludziom wszystko działa....
Ostatnio zmieniony wtorek 09 gru 2014, 16:00 przez SiLNOR3KI, łącznie zmieniany 4 razy.


Awatar użytkownika
Mały Nemo
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
Playtester Talismana
Współtłumacz TMiM
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Ware wa Messiah nari
Autor Dodatków
A kind, crazy fool and a stubborn kid.
Posty: 22052
Rejestracja: sobota 04 lis 2006, 14:17
Lokalizacja: Slumberland
Płeć:
Wiek: 14

Post autor: Mały Nemo »

Zakładkę musisz mieć, kliknij na dole gdzie masz wypisane dodatki kliknij je. Z defaultu są koloru czerwonego, a jak je klikniesz to będą zielonego.


Our motto, DON'T WAKE UP
Obrazek
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!

Awatar użytkownika
Mały Nemo
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
Playtester Talismana
Współtłumacz TMiM
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Ware wa Messiah nari
Autor Dodatków
A kind, crazy fool and a stubborn kid.
Posty: 22052
Rejestracja: sobota 04 lis 2006, 14:17
Lokalizacja: Slumberland
Płeć:
Wiek: 14

Post autor: Mały Nemo »

SiLNOR3KI pisze:Właśnie przeglądam filmiki na YT i wychodzi na to, że ja mam jakąś inna wersje wogóle... Tam da się włączyć te dodatki... Nosz ja pierdziu, ta ze steama jest inna jakaś...
.
Zapodaj screeny z gry. Wciśnij F12 by je zrobić, a po wyjściu z gry będziesz mógł je uploadować. Następnie wejdź do swojeg profilu z poziomu przeglądarki internetowej i zapodaj linki do grafik.

I czemu uważasz, iż masz inną wersję?


Our motto, DON'T WAKE UP
Obrazek
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!

Awatar użytkownika
SiLNOR3KI [Autor tematu]
Niziołek
Niziołek
Niziołek
Posty: 10
Rejestracja: piątek 05 gru 2014, 16:33
Lokalizacja: Wayoming
Płeć:

Post autor: SiLNOR3KI »

Już znalazłem, ech..... Wybierając nową grę, klikamy na rozszerzenia i zasady i zaznaczamy wszystkie dodatki na zielono. Dobrze mówiłeś, tylko nie mogłem tego znaleźć. Temat do zamknięcia i dzięki za pomoc...


Zablokowany