autor: Battonsson » poniedziałek 20 maja 2013, 13:29
Tak

.
Znajdują się tam rezultaty osiągnięte przez poszczególnych Poszukiwaczy w poszczególnych Questach (liczba tur, liczba talizmanów, czy quest odblokowany/zablokowany). Ale edycja tego pliku nie wpływa na uzyskany wynik i odblokowane Questy w grze (Jeżeli się go zedytuje i np. wpisze sobie trzy talizmany za jakiegoś Questa zamiast dwóch, to po otworzeniu gry nadal widać dwa. Ponadto gra zaraz po uruchomieniu nadpisuje ten plik i jak go otworzysz to z powrotem masz dwa, mimo że przed chwilą wpisałeś trzy) Można go też usunąć i wszystko działa dalej.
Tak, więc jest tajemniczy bo nie wiem czemu służy

. Nie wiem jaką on ma funkcję poza informacyjną skoro w żaden sposób nie wpływa na samą grę, bo jak pisałem nasze postępy są moim zdaniem zapisywane w pliku progress.bin ponieważ jego usunięcie albo skopiowanie powoduje zmiany w grze.
Pereant qui ante nos nostra dixerunt
Tak :).
Znajdują się tam rezultaty osiągnięte przez poszczególnych Poszukiwaczy w poszczególnych Questach (liczba tur, liczba talizmanów, czy quest odblokowany/zablokowany). Ale edycja tego pliku nie wpływa na uzyskany wynik i odblokowane Questy w grze (Jeżeli się go zedytuje i np. wpisze sobie trzy talizmany za jakiegoś Questa zamiast dwóch, to po otworzeniu gry nadal widać dwa. Ponadto gra zaraz po uruchomieniu nadpisuje ten plik i jak go otworzysz to z powrotem masz dwa, mimo że przed chwilą wpisałeś trzy) Można go też usunąć i wszystko działa dalej.
Tak, więc jest tajemniczy bo nie wiem czemu służy :). Nie wiem jaką on ma funkcję poza informacyjną skoro w żaden sposób nie wpływa na samą grę, bo jak pisałem nasze postępy są moim zdaniem zapisywane w pliku progress.bin ponieważ jego usunięcie albo skopiowanie powoduje zmiany w grze.