Witamy na forum!
Zapraszamy na Zjazd Forum w Warszawie
(10.08.2018 - 12.08.2018).
Więcej informacji znajdziesz tutaj.
Zapraszamy na grę sieciową w Talisman Digital Edition już teraz!
(Więcej informacji tutaj)
Wszelkie dyskusje i luźne rozmowy o Talisman Magia i Miecz, niedotyczące twórczości graczy, zasad &c.
-
Kufir [Autor tematu]
- Mistyk

-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika
autor: Kufir » sobota 31 sie 2013, 00:26
Witam.
Dziś podczas liczenia kart okazało się iż brakuje mi jednej karty Zadań Czarownika...

(nie istotne której). Jestem graczem któremu ilość kart musi się zgadzać, dlatego mam pytanie do forumowiczów.
Czy ktoś może ma jakieś zapasowe oryginalne karty, lub po prostu może z nich nie korzysta i mógłby mi jedna kartę Zadań Czarownika odsprzedać i podeslać?

Witam.
Dziś podczas liczenia kart okazało się iż brakuje mi jednej karty Zadań Czarownika... :? (nie istotne której). Jestem graczem któremu ilość kart musi się zgadzać, dlatego mam pytanie do forumowiczów.
Czy ktoś może ma jakieś zapasowe oryginalne karty, lub po prostu może z nich nie korzysta i mógłby mi jedna kartę Zadań Czarownika odsprzedać i podeslać? :roll:
-
Przemas
- Losujemy postać

-
autor: Przemas » poniedziałek 09 wrz 2013, 13:36
a próbowałeś może się kontaktować z Galaktą / FFG ?
z tego co słyszałem nie robią problemów żeby dosłać ewentualne braki
a próbowałeś może się kontaktować z Galaktą / FFG ?
z tego co słyszałem nie robią problemów żeby dosłać ewentualne braki
-
Kufir [Autor tematu]
- Mistyk

-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika
autor: Kufir » wtorek 10 wrz 2013, 22:27
Nie wpadłem na to! Napiszę do nich ale niestety nie posiadam żadnego rachunku więc mogą być problemy. :/
Nie wpadłem na to! Napiszę do nich ale niestety nie posiadam żadnego rachunku więc mogą być problemy. :/
-
arcanuss
- Żołnierz

-
autor: arcanuss » środa 11 wrz 2013, 00:26
Zależy też gdzie kupowałeś grę. Ja kupuję przeważnie na Bard.pl. Jak pewnego razu przy liczeniu elementów brakowało mi jednego znacznika od gry, napisałem prosto do nich z prośbą o pomoc. Niezwłocznie wysłali mi brakujący znacznik na własny koszt.
Zależy też gdzie kupowałeś grę. Ja kupuję przeważnie na Bard.pl. Jak pewnego razu przy liczeniu elementów brakowało mi jednego znacznika od gry, napisałem prosto do nich z prośbą o pomoc. Niezwłocznie wysłali mi brakujący znacznik na własny koszt.
-
Kufir [Autor tematu]
- Mistyk

-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika
autor: Kufir » czwartek 17 paź 2013, 20:53
Napisałem do Galakty, opisałem zaistniałą sytuację i dziś otrzymałem przesyłkę z brakującą kartą
Dzięki za pomoc!
Napisałem do Galakty, opisałem zaistniałą sytuację i dziś otrzymałem przesyłkę z brakującą kartą :)
Dzięki za pomoc!