Jaki dodatek wybrać?
Jaki dodatek wybrać
-
-
Jaki dodatek wybrać
Siemanko! Wiem że podobne tematy już były ale ja mam inny problem. Zakupiłem miesiąc temu tmim i mega mi się spodobało. Teraz planuje dokupić bratu na urodziny dodatek jednak dużo już sie wyprzedało. Wiem że będzie dodruk w pierwszym kwartale tego roku ale musze kupic dodatek na już. Z tego co czytałem Żniwiarz jest najlepszą opcją, jednak kupno jego zaczyna sie od 250. Jedno z moich pytań czy kupować go teraz czy kupić go właśnie po dodaniu do sklepów. Moge jeszcze kupić Pani Jeziora troche poniżej tej ceny podanej wcześniej.
Jaki dodatek wybrać?
Jaki dodatek wybrać?
Ostatnio zmieniony środa 13 sty 2021, 15:48 przez nmzc21, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 22212
Re: Jaki dodatek wybrać
Hey,
Co to jest Talisman Zamek?
Pani jeziora tez jest dobra, dodaje m.in. karty nagrod za zadania, wiec zle nie zrobisz jak go kupisz.
Moja polityka taka, aby pierwej kupowac male dodatki (procz zwiastuna i krainy ognia), a dopiero potem narozne. Bo jak zaczniesz chodzic po rogach, to mozesz nie chciec chodzic po glownej.
Poza tem w przypietym temacie jest spis zawartosci wsio dofatkow, wiec mozesz zerknac, co kazdy wprowadza.
Co to jest Talisman Zamek?
Pani jeziora tez jest dobra, dodaje m.in. karty nagrod za zadania, wiec zle nie zrobisz jak go kupisz.
Moja polityka taka, aby pierwej kupowac male dodatki (procz zwiastuna i krainy ognia), a dopiero potem narozne. Bo jak zaczniesz chodzic po rogach, to mozesz nie chciec chodzic po glownej.
Poza tem w przypietym temacie jest spis zawartosci wsio dofatkow, wiec mozesz zerknac, co kazdy wprowadza.
Our motto, DON'T WAKE UP

Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!

Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
-
-
Re: Jaki dodatek wybrać
Oczywiście chodziło mi o Miasto, mój błąd juz poprawiam
Dzięki za odpowiedz!
Dzięki za odpowiedz!
- Bartigol
-
-
-