Witamy na forum!
Zapraszamy na grę multiplayer w Talisman Digital Edition już teraz!
(Więcej informacji tutaj)
Zapraszamy na Zjazd do Kielc w sierpniu!
(Więcej informacji tutaj)

słoneczny robak z WKO

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry itp itd.
kuglo82 [Autor tematu]
Żołnierz
Żołnierz
Żołnierz
Posty: 40
Rejestracja: niedziela 16 mar 2014, 13:01
Lokalizacja: KrakOw
Płeć:
Wiek: 35

słoneczny robak z WKO

Postautor: kuglo82 » środa 19 mar 2014, 11:47

Słoneczny robak siła 9- "Musisz walczyć z tym wrogiem używając siły bądz mocy,zależnie od tego która z nich jest niższa"

1czy to oznacza że jeśli mam mniejszą moc to walczę mocą kontra jego siła?

Awatar użytkownika
Valdi
#Administrator: Valdi
#Administrator: Valdi
#Administrator: Valdi
Posty: 7496
Rejestracja: poniedziałek 02 maja 2005, 13:07
Lokalizacja: Trojmiasto
Płeć:

Postautor: Valdi » środa 19 mar 2014, 19:05

Niestety występuje tu błąd edytorski tłumaczenia, Słoneczny Robak, w oryginalnej wersji posiadał i Siłę i Moc = 9.

Także tak. Walka odbywa się na zasadach współczynnika który masz obecnie mniejszy.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.


kuglo82 [Autor tematu]
Żołnierz
Żołnierz
Żołnierz
Posty: 40
Rejestracja: niedziela 16 mar 2014, 13:01
Lokalizacja: KrakOw
Płeć:
Wiek: 35

Postautor: kuglo82 » czwartek 20 mar 2014, 08:39

Ok dzięki za odpowiedź, czyli w zasadzie można przyjąć tak jak napisałem z tym że w przypadku walki przy użyciu mocy nie mogę się bronić przy pomocy zbroi czy innego rodzaju pancerzy etc.


Wróć do „Kwestia Zasad (MiM)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości