Witamy na forum!
Jak się sprawdza wasz zestaw do gry?
- Gieferg
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Morze
• Północny Ląd
• Wyspa - Posty: 1444
- Kontakt:
Akurat Wyspa spośród trzech morskich lądów uzytecznośc Morza podnosi najmniej. Raz że jest blisko, dwa, można się tam dostać i bez Morza. Osobiście najbardziej jestem zadowolony z Północnego Lądu jeśli o kwestie grywalności chodzi.
FILMOŻERCY- wydania Blu-ray & DVD - promocje/dyskusje/recenzje
- kymil
-
- Gieferg
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Morze
• Północny Ląd
- Kontakt:
I tak to własnie jest jak się wszystko ze wszystkim miesza
Jakbyś kiedyś jeszcze próbował dołączyć Wybrzeże to dopiero bedziesz miał problem

Jakbyś kiedyś jeszcze próbował dołączyć Wybrzeże to dopiero bedziesz miał problem

- Gieferg
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Morze
• Północny Ląd
- Kontakt:
No chance.
Pomijając fakt, że elfów zbytnio nie lubię i nie chciałoby się mi tworzyć dodatku im poświęconego to nawet Wybrzeża mi się nie chce kończyć i od pół roku lezy nietknięte (i nie wiem kiedy je w końcu tknę), a Misje które mają być ostatnią częscią projektu to bedą max 2 arkusze kart jeśli w ogóle powstaną. Ostateczny kształt projektu został już ustalony, więcej nowych dodatków nie będzie.
Pomijając fakt, że elfów zbytnio nie lubię i nie chciałoby się mi tworzyć dodatku im poświęconego to nawet Wybrzeża mi się nie chce kończyć i od pół roku lezy nietknięte (i nie wiem kiedy je w końcu tknę), a Misje które mają być ostatnią częscią projektu to bedą max 2 arkusze kart jeśli w ogóle powstaną. Ostateczny kształt projektu został już ustalony, więcej nowych dodatków nie będzie.
- kymil
-
Mówi się trudno, może kiedyś zmienisz zdanie, bądź ktoś przejmie pałeczkę.
Odnośnie mojego zestawu do grania, to zgrzytów w trakcie grania nie ma. Gramy często na punkty zwycięstwa, toteż występuje konieczność wędrowania po wszystkich planszach, bo za to są m.in. te punkty.
Przeglądałem LK wg Kaktusa i twój PN. Mało kart się powtarza.
Odnośnie mojego zestawu do grania, to zgrzytów w trakcie grania nie ma. Gramy często na punkty zwycięstwa, toteż występuje konieczność wędrowania po wszystkich planszach, bo za to są m.in. te punkty.
Przeglądałem LK wg Kaktusa i twój PN. Mało kart się powtarza.