LoganOn pisze: ↑poniedziałek 25 maja 2020, 10:11
poprzynależałem
Piękne słowo
LoganOn pisze: ↑poniedziałek 25 maja 2020, 10:11
poprzynależałem do odpowiednich grup na FB
Tak tylko widzisz czy może nie warto to zebrać w całość? Serio z chęcią ożywię Manufakturę. Myślę że są tu zakamuflowaniu gracze arkham.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
[quote=LoganOn post_id=182132 time=1590394304 user_id=11755] poprzynależałem [/quote] Piękne słowo :)
[quote=LoganOn post_id=182132 time=1590394304 user_id=11755] poprzynależałem do odpowiednich grup na FB [/quote] Tak tylko widzisz czy może nie warto to zebrać w całość? Serio z chęcią ożywię Manufakturę. Myślę że są tu zakamuflowaniu gracze arkham.
Przesyłka dotarła.
Karty pięknie wydrukowane – kolory, ostrość. I do tego koperta na dodatek. Dam nawet dodatkowy plusik za adnotacje na kopercie. Brawo dla wydawcy
Przesyłka dotarła. Karty pięknie wydrukowane – kolory, ostrość. I do tego koperta na dodatek. Dam nawet dodatkowy plusik za adnotacje na kopercie. :clap: Brawo dla wydawcy :)
Niestety, Lockdown dopadł i nas. Zauważyliście zapewne że mnie i Pauliny nie było przez ostanie miesiące. Ratowaliśmy firmę aby nie utonęła wraz z nowymi falami obostrzeń. Była to ciężka praca po godzinach z szukaniem nowych klientów. Udało się, lecz nie bez ofiar.
Od Sierpnia będę musiał się pożegnać z Pauliną, a co za tym idzie nie będę mógł jej już delegować zadań związanych z naszym forum i twórczością. Mimo że rozstajemy się w dobrych relacjach nie oczekuję że Paulina będzie tu zaglądać, znaleźliśmy jej robotę w innej zaprzyjaźnionej firmie, ale to tam będzie teraz rozwijała się i swoje umiejętności.
Także ja jeszcze przez parę dni będę w kratkę, ale za chwile wrócę do was już częściej, a Paulina będzie pracować już gdzie indziej, choć mam do niej jak by co kontakt i mówiła że jak bym miał jakąś robotę na boku to z chęcią poukłada tekst na kartach, więc ewentualnie piszcie do mnie.
Pozdrawiam
Waldemar Krasuski
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
Niestety, Lockdown dopadł i nas. Zauważyliście zapewne że mnie i Pauliny nie było przez ostanie miesiące. Ratowaliśmy firmę aby nie utonęła wraz z nowymi falami obostrzeń. Była to ciężka praca po godzinach z szukaniem nowych klientów. Udało się, lecz nie bez ofiar.
Od Sierpnia będę musiał się pożegnać z Pauliną, a co za tym idzie nie będę mógł jej już delegować zadań związanych z naszym forum i twórczością. Mimo że rozstajemy się w dobrych relacjach nie oczekuję że Paulina będzie tu zaglądać, znaleźliśmy jej robotę w innej zaprzyjaźnionej firmie, ale to tam będzie teraz rozwijała się i swoje umiejętności.
Także ja jeszcze przez parę dni będę w kratkę, ale za chwile wrócę do was już częściej, a Paulina będzie pracować już gdzie indziej, choć mam do niej jak by co kontakt i mówiła że jak bym miał jakąś robotę na boku to z chęcią poukłada tekst na kartach, więc ewentualnie piszcie do mnie.
Hej @Paulina, robiłaś dobrą robotę, a kontakt z Tobą i wspólna kreacja, to była prawdziwa przyjemność.
bm
Hej [usermention2=12978 color=#000000]Paulina[/usermention2], robiłaś dobrą robotę, a kontakt z Tobą i wspólna kreacja, to była prawdziwa przyjemność. bm
Dziękuję chłopaki za miłe słowa, ale tak jak Waldek napisał, czas iść dalej.
Praca u Waldka była super i cieszę się że razem przeszliśmy zamknięcie rynku związane z wirusem. Tym bardziej jestem szczęśliwa że nie zostałam pozostawiona miesiąc temu sama sobie (bo wtedy kończyła mi się umowa) i w tym czasie Waldek znalazł mi jeszcze zajęcia i na szybko "sprzedał Mnie" (czyt. znalazł pracę) innej firmie. Na pewno pierwsze miesiące w nowym miejscu pochłoną mnie w 150% żebym mogła się dostosować, także teraz nie mogę wam obiecać że wrócę.
Trzymajcie się, do usłyszenia.
Dziękuję chłopaki za miłe słowa, ale tak jak Waldek napisał, czas iść dalej.
Praca u Waldka była super i cieszę się że razem przeszliśmy zamknięcie rynku związane z wirusem. Tym bardziej jestem szczęśliwa że nie zostałam pozostawiona miesiąc temu sama sobie (bo wtedy kończyła mi się umowa) i w tym czasie Waldek znalazł mi jeszcze zajęcia i na szybko "sprzedał Mnie" :D (czyt. znalazł pracę) innej firmie. Na pewno pierwsze miesiące w nowym miejscu pochłoną mnie w 150% żebym mogła się dostosować, także teraz nie mogę wam obiecać że wrócę.
Dużo sukcesów w nowej pracy ! Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzujesz Niestety Pandemia zniszczyła masę firm w Polsce Dotknięty tym został każdy przedsiębiorca.
Pozdrawiam !
Dużo sukcesów w nowej pracy ! Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzujesz :) Niestety Pandemia zniszczyła masę firm w Polsce :( Dotknięty tym został każdy przedsiębiorca.
Paulina pisze: ↑czwartek 30 lip 2020, 00:33
Trzymajcie się, do usłyszenia.
Dzięki za wszelką pomoc przy dodatkach i zamówieniach. Do ponownego "zobaczenia: na forum.
[quote=Paulina post_id=183097 time=1596062036 user_id=12978] Trzymajcie się, do usłyszenia. [/quote] Dzięki za wszelką pomoc przy dodatkach i zamówieniach. Do ponownego "zobaczenia: na forum.
@Paulina bardzo dziękuje za wszelką pomoc zarówno przy dodatkach, dyskusjach o MiM jak i zamówieniach DnŻ. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego; mam nadzieję, ze jeszcze będzie dane nam się spotkać, choćby na forum.
"Jak Palladyn szlachetnie, mieczem złączę lub zetnę"
@Paulina bardzo dziękuje za wszelką pomoc zarówno przy dodatkach, dyskusjach o MiM jak i zamówieniach DnŻ. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego; mam nadzieję, ze jeszcze będzie dane nam się spotkać, choćby na forum.