Witamy na forum!
Zapraszamy na grę multiplayer w Talisman Digital Edition już teraz!
(Więcej informacji tutaj)

Stopień Mocy / Potęgi

Wszelkie dyskusje i luźne rozmowy o Relicu niedotyczące Twórczości graczy, Zasad itp.
Awatar użytkownika
Rogo [Autor tematu]
#Moderator: Rogo
#Moderator: Rogo
#Moderator: Rogo
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Posty: 4656
Rejestracja: niedziela 20 kwie 2008, 11:42
Lokalizacja: Bojano
Płeć:
Wiek: 30

Stopień Mocy / Potęgi

Postautor: Rogo » czwartek 14 maja 2015, 17:15

Trochę zwątpiłem, więc się upewniam: stopnia Mocy (lub Potęgi w przypadku Nemezis) można użyć tylko zamiast rzutu ruchu, walki lub umiejętności i w żadnym innym wypadku, zgadza się?
Czas umierać.


Awatar użytkownika
Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
Posty: 16191
Rejestracja: sobota 04 lis 2006, 14:17
Lokalizacja: Warszawa
Płeć:
Wiek: 33

Postautor: Nemomon » czwartek 14 maja 2015, 21:56

Zgadza się, tylko ruch, walka lub test umiejętności. Jak rzucasz kością za jakikolwiek inny rzut, np. za obszar lub kartę, to nie możesz wykorzystać stopnia mocy.
ノレる? ノレない? 超…ノレる!!



Wróć do „Relic”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość