Stopień Mocy / Potęgi

Wszelkie dyskusje i luźne rozmowy o Relicu niedotyczące Twórczości graczy, Zasad itp.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rogo [Autor tematu]
Królewski Champion
Królewski Champion
Królewski Champion
Dawna Administracja
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Posty: 4913
Rejestracja: niedziela 20 kwie 2008, 11:42
Lokalizacja: Bojano
Płeć:
Wiek: 32

Stopień Mocy / Potęgi

Post autor: Rogo » czwartek 14 maja 2015, 17:15

Trochę zwątpiłem, więc się upewniam: stopnia Mocy (lub Potęgi w przypadku Nemezis) można użyć tylko zamiast rzutu ruchu, walki lub umiejętności i w żadnym innym wypadku, zgadza się?


Czas umierać.


Awatar użytkownika
NemoMan.EXE
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
Playtester Talismana
Współtłumacz TMiM
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Ware wa Messiah nari
Autor Dodatków
A kind, crazy fool and a stubborn NetNavi.
Posty: 20418
Rejestracja: sobota 04 lis 2006, 14:17
Lokalizacja: Warszawa
Płeć:
Wiek: 35

Post autor: NemoMan.EXE » czwartek 14 maja 2015, 21:56

Zgadza się, tylko ruch, walka lub test umiejętności. Jak rzucasz kością za jakikolwiek inny rzut, np. za obszar lub kartę, to nie możesz wykorzystać stopnia mocy.


Our motto, DON'T WAKE UP
Obrazek
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!


ODPOWIEDZ