autor: Miszon » sobota 22 kwie 2017, 01:00
W międzyczasie sam już znalazłem tę wikię

.
Ciekaw jestem, czy dodruk Galakty zlikwidował te błędy w tłumaczeniu i uwzględnił FAQ z aktualizadjami instrukcji sprzed roku jakoś.
No własnie zastanawiam się, co ewentualnie najsensowniej dokupić jeśli chcę mieć więcej potworów i bohaterów do wyboru (przygód niekoniecznie, te 2 kampanie fizyczne plus 2 w wersji Road to Legend na razie nam wystarczą na DŁUUGO

). Mam namiar na gościa co chce sprzedać Legowisko Jaszczura (czy jakoś tam, jest tam klasa Czempion), ale czytałem że raczej średnio ciekawy dodatek. Z drugiej strony te dodatki zawierające same potwory i bohaterów mają jakieś mało ciekawe ceny: 140 zeta za wydanie angielskie plus 30parę za przetłumaczone karty, porażka już lepiej normalny dodatek chyba kupić.
http://www.radio-orbit.pl - proszę słuchać najbardziej alternatywnej listy przebojów w Polsce
Sny i Koszmary (MM): [progress2]93[/progress2]
Dziwaczne Postacie (MM): [progress2]40[/progress2]
Charakterne Zdarzenia (MM): [progress2]10[/progress2]
W międzyczasie sam już znalazłem tę wikię ;-) .
Ciekaw jestem, czy dodruk Galakty zlikwidował te błędy w tłumaczeniu i uwzględnił FAQ z aktualizadjami instrukcji sprzed roku jakoś.
No własnie zastanawiam się, co ewentualnie najsensowniej dokupić jeśli chcę mieć więcej potworów i bohaterów do wyboru (przygód niekoniecznie, te 2 kampanie fizyczne plus 2 w wersji Road to Legend na razie nam wystarczą na DŁUUGO :-P ). Mam namiar na gościa co chce sprzedać Legowisko Jaszczura (czy jakoś tam, jest tam klasa Czempion), ale czytałem że raczej średnio ciekawy dodatek. Z drugiej strony te dodatki zawierające same potwory i bohaterów mają jakieś mało ciekawe ceny: 140 zeta za wydanie angielskie plus 30parę za przetłumaczone karty, porażka już lepiej normalny dodatek chyba kupić.