Oczywiście, że tak. W tamtej grze zmieniłem poszukiwacza i od razu poszedłem do Nekropolii i zginąłem. Od tamtej pory nie miałem okazji zagrać w TMiM
Spis dodatków autorskich do TMIM
- husar
-
Re: Spis dodatków autorskich do TMIM
Pozdrawiam
Roman
Roman
-
-
witam
Mam calosc oficjalnej wersji. chcialbym cos pozyskac z dodatkow autorskich. Duzo tego i nie wiadomo na cie zdecydowac. Czy istnieje ranking? Jak je zamowic, ile sie czeka. Nie ma mnie w polsce i tylko dwa tygodnie sierpnia sa okazja do zabrania gry w swiat. inaczej bede czekal rok
co polecacie szczegolne godne uwagi duze dodatki. lub moze paczka przygod /chociaz boje sie ze sie straci wymieszawszy ja z pozostalymi/ i jakie ceny. dzieki za informacje. pozdrawiam
Mam calosc oficjalnej wersji. chcialbym cos pozyskac z dodatkow autorskich. Duzo tego i nie wiadomo na cie zdecydowac. Czy istnieje ranking? Jak je zamowic, ile sie czeka. Nie ma mnie w polsce i tylko dwa tygodnie sierpnia sa okazja do zabrania gry w swiat. inaczej bede czekal rok
co polecacie szczegolne godne uwagi duze dodatki. lub moze paczka przygod /chociaz boje sie ze sie straci wymieszawszy ja z pozostalymi/ i jakie ceny. dzieki za informacje. pozdrawiam
- Paulina
-
Koszt druku dodatku jest zależny od ilości komponentów i ilości zamówień.
Tu na forum rozmawiamy o dodatkach / zasadach gry, etc.
Wszelkie pytania o druk kieruj na maila dnz@magiaimiecz.eu
Tu na forum rozmawiamy o dodatkach / zasadach gry, etc.
Wszelkie pytania o druk kieruj na maila dnz@magiaimiecz.eu
- DzieX
-
Mam pytanie - może głupie, ale nie mogłem znaleźć póki co odpowiedzi na forum. Czy te dodatki autorskie to są do samodzielnego druku, czy też autorzy mają też gotowe na sprzedaż? Bo patrząc na niektóre to ciężko odróżnić jakość wykonania od oficjalnych
Ten post wyraża moje zdanie na ten temat w chwili napisania go. Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania, bez podania przyczyny 
- Rogo
-
@DzieX
Cześć, możesz je ściągnąć i wydrukować na własną rękę lub komuś to zlecić, np. tu:
http://forum.magiaimiecz.eu/viewtopic.php?t=7110
Cześć, możesz je ściągnąć i wydrukować na własną rękę lub komuś to zlecić, np. tu:
http://forum.magiaimiecz.eu/viewtopic.php?t=7110
Ja nawet nie mam Talismana.
-
-
Czołem!
Ja również mam nieśmiałe pytanie - jak wygląda obecnie kwestia centralizacji kart przy druku? Kilka lat temu zamówiłem parę kilo (
) najbardziej intrygujących mnie dodatków i niestety niektóre nigdy nie ujrzały światła dziennego z uwagi na przycięte arty albo przesunięte mocno w stronę którejś krawędzi
Nie mam pretensji, jako że pewnie druk jest wykonywany amatorsko własnym sumptem i w dodatku pro bono, ale może technologia w kwestii centralizacji się trochę poprawiła? Bo poza nią jakość była świetna, a że od tego czasu pojawiło się kilka super ciekawych dodatków, to chodzą mi po głowie dalsze zakupy 
Ja również mam nieśmiałe pytanie - jak wygląda obecnie kwestia centralizacji kart przy druku? Kilka lat temu zamówiłem parę kilo (
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 12412
Myślę że trochę się poprawiło, czasem lekkie przesunięcia się zdarzają, ale wystarczy napisać odesłać poprawi się.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.