Znaczy @wyrzyk to była oferta z przed trzech dni, teraz po zapowiedzi Cena znów normalna.
Co do Kataklizmu i Lasu jak najbardziej zapraszamy
Znaczy @wyrzyk to była oferta z przed trzech dni, teraz po zapowiedzi Cena znów normalna.
E, nie przesadzaj. Takie efekty to dopiero powinny wystąpić jak wyjdzie wersja 6,5.
Hej,
To jeszcze pytanie czy wersja, która ma być dodrukowana będzie w pełni kompatybilna z tym co aktualnie znajduje się na rynku? (pytanie laika wiem ale wole mieć pewnośćMały Nemo pisze: ↑środa 06 sty 2021, 18:44 Znaczy, może niekoniecznie lepiej jest kupić wszystko w jednej paczce, bo w miesiąc ludzie całego dodruku raczej nie wykupią, ale myślę że lepiej jest mieć gdzieś w pamięci uwagę, żeby powoli skompletować całość. Tym bardziej, że nie musisz przecież od razu ze wszystkim grać.
Co do drukowania, to obawiam się, że nikt Ci nie wydrukuje. Gra wciąż normalnie i legalnie wychodzi, więc drukarze nawet nie będą chcieli słyszeć, żeby na lewo to wydrukować.
Tak, będzie. W Polsce wyszły 2 edycje MiMa - jedna antyczna w latach '90 i druga ta, która wychodzi teraz. Tak więc tak, możesz zacząć kompletować już terazZuczyZuk pisze: ↑środa 06 sty 2021, 19:30To jeszcze pytanie czy wersja, która ma być dodrukowana będzie w pełni kompatybilna z tym co aktualnie znajduje się na rynku? (pytanie laika wiem ale wole mieć pewnośćMały Nemo pisze: ↑środa 06 sty 2021, 18:44 Znaczy, może niekoniecznie lepiej jest kupić wszystko w jednej paczce, bo w miesiąc ludzie całego dodruku raczej nie wykupią, ale myślę że lepiej jest mieć gdzieś w pamięci uwagę, żeby powoli skompletować całość. Tym bardziej, że nie musisz przecież od razu ze wszystkim grać.
Co do drukowania, to obawiam się, że nikt Ci nie wydrukuje. Gra wciąż normalnie i legalnie wychodzi, więc drukarze nawet nie będą chcieli słyszeć, żeby na lewo to wydrukować.)
W sensie czy mogę zacząć kompletować już teraz a potem dokupić czy czekać aż całość wyjdzie?
Możemy wydrukować całego Talismana jakieś powiedzmy 500 zł + 20 tyś na prawników. (to taki żart) a taniej szczególnie ze chcesz też figurki, wyjdzie zakup oryginału.
Od kiedy? Przez 8 lat grania nigdy mi nie zabrakło niczego ani razu. (może złota, raz czy dwa na 300 gier).
dokupić nie można. Można próbować wydrukować samemu lub napisać bezpośrednio do wydawcy, że coś ci zginęło. Czasami mają rozpakowane wadliwe egzemplarze i ich elementy można od wydawcy zdobyć.
@Bludgeon chciał tymi słowy dać do zrozumienia, że jeśli masz komplet żetonów to nie przejmuj się, gdy czasami dla kogoś ich zabraknie. W grze obowiązuje zasada ograniczonych zasobów, tj. jeśli czegoś nie ma w wystarczającej ilości, to tak ma być i najwyraźniej czas kończyć grę.
Najpewniej się wyprzedały.Plugawiec1981 pisze: ↑czwartek 06 sty 2022, 10:17 Ktoś wie dlaczego w połowie grudnia wszystkie dodatki skoczyły cenowo o 100% a nawet 200% w górę?