Tak już bywa... każdy szuka oszczędności... Branża raczej nie daje "gór szmalu" ponieważ młode pokolenia idą bardziej w "gadżeciarską elektronikę" z opcjami save/load/reset/multiplayer/itp, a o papierowych produkcjach nawet nie wiedzą... Przykre...
Tak już bywa... każdy szuka oszczędności... Branża raczej nie daje "gór szmalu" ponieważ młode pokolenia idą bardziej w "gadżeciarską elektronikę" z opcjami save/load/reset/multiplayer/itp, a o papierowych produkcjach nawet nie wiedzą... Przykre...
Prawdziwe piękno docenia się z czasem. Ja też katowałem gry komputerowe przez dłuższy czas aż kupiłem podstawkę Talismana... I na chwilę obecną pełna półka a konsolę sprzedałem bo się zakurzyła...
Daj młodym czas na odkrywanie:)
"Życie nie jest tak bolesne, jak jazda rowerem bez siodełka"
Prawdziwe piękno docenia się z czasem. Ja też katowałem gry komputerowe przez dłuższy czas aż kupiłem podstawkę Talismana... I na chwilę obecną pełna półka a konsolę sprzedałem bo się zakurzyła...
Yes, yes, yes! Już nie mogę się doczekać wielkiej celebracji otwarcia paczki. Toż to prawie jak w dzieciństwie gdy czekało się na Mikołaja. No może teraz zamiast "Ho ho ho" usłyszymy "mam przesyłkę, czekam pod bramą" ale co tam :mrgreen:
"Życie nie jest tak bolesne, jak jazda rowerem bez siodełka"
Yes, yes, yes! Już nie mogę się doczekać wielkiej celebracji otwarcia paczki. Toż to prawie jak w dzieciństwie gdy czekało się na Mikołaja. No może teraz zamiast "Ho ho ho" usłyszymy "mam przesyłkę, czekam pod bramą" ale co tam :mrgreen:
Nemomon pisze:Nie mogę dodać dopóki dodatek nie jest publicznie dostępny. Nagłówki stworzyłem dawno temu, by nie zapomnieć z jakich "tagów" chcę korzystać .
Tak też się domyślałem
Poochacz pisze:Yes, yes, yes! Już nie mogę się doczekać wielkiej celebracji otwarcia paczki. Toż to prawie jak w dzieciństwie gdy czekało się na Mikołaja. No może teraz zamiast "Ho ho ho" usłyszymy "mam przesyłkę, czekam pod bramą" ale co tam :mrgreen:
"Dzień dobry, kurier-wilkołak do Pana"
Talisman: Digital Edition! Wszystko ma swój początek i koniec.
Aby zobaczyć moje konto na Steam, kliknij: TUTAJ.
[quote="Nemomon"]Nie mogę dodać dopóki dodatek nie jest publicznie dostępny. Nagłówki stworzyłem dawno temu, by nie zapomnieć z jakich "tagów" chcę korzystać ;).[/quote]
Tak też się domyślałem ;)
[quote="Poochacz"]Yes, yes, yes! Już nie mogę się doczekać wielkiej celebracji otwarcia paczki. Toż to prawie jak w dzieciństwie gdy czekało się na Mikołaja. No może teraz zamiast "Ho ho ho" usłyszymy "mam przesyłkę, czekam pod bramą" ale co tam :mrgreen:[/quote]
Rogo pisze:Ale się ci nowi użytkowniki spoufalają i do administracjo per koleżko się zwracają...
Zauważyłeś to, Nemo, mój ziomeczku? :mrgreen:
Nie inaczej jak od 4 lat Ty Roguś
Our motto, DON'T WAKE UP
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
[quote="Rogo"]Ale się ci nowi użytkowniki spoufalają i do administracjo per koleżko się zwracają... Zauważyłeś to, Nemo, mój ziomeczku? :mrgreen:[/quote]
Żadne pytanie nie jest głupie . Aczkolwiek gdzieś tam na dole forum jest również dział "Szukam Graczy" - możesz popatrzeć tam lub utworzyć swój własny temat. Nie gwarantuję, że ktoś odpowie, ale kto wie...
Our motto, DON'T WAKE UP
Żadne pytanie nie jest głupie ;). Aczkolwiek gdzieś tam na dole forum jest również dział "Szukam Graczy" - możesz popatrzeć tam lub utworzyć swój własny temat. Nie gwarantuję, że ktoś odpowie, ale kto wie...
Dlaczego? Prezent idealnie dojdzie na święta, a nie na długo przed świętami. I tak wyrobisz się zagrać co najmniej 1 grę przed końcem świata. Gorzej by było, gdyby Galakta powiedziała, że wysyłka będzie po końcu świata - wtedy faktycznie mógłbyś się denerwować, iż wyłudziła pieniądze. A tak, to nie ma powodów do zmartwień .
Our motto, DON'T WAKE UP
Dlaczego? Prezent idealnie dojdzie na święta, a nie na długo przed świętami. I tak wyrobisz się zagrać co najmniej 1 grę przed końcem świata. Gorzej by było, gdyby Galakta powiedziała, że wysyłka będzie po końcu świata - wtedy faktycznie mógłbyś się denerwować, iż wyłudziła pieniądze. A tak, to nie ma powodów do zmartwień ;).