Późno polskie wydanie, wersja angielska jest na rynku już ile? Dwa miesiące? Trzy? Do tego wciąż sami nie są pewni na 100% kiedy wyjdzie. Z czego zawsze wynikają takie opóźnienia?
[tu był obrazek, ale zepsuli forum]
Późno polskie wydanie, wersja angielska jest na rynku już ile? Dwa miesiące? Trzy? Do tego wciąż sami nie są pewni na 100% kiedy wyjdzie. Z czego zawsze wynikają takie opóźnienia?
A jednak ten nieszczęsny Wilkołak będzie polskim tytułem, no trudno. Ważna jest zawartość, a ta z tego co widzę jest chwalona więc niecierpliwie czekam
Czy jest szansa w niedługiej przyszłości zobaczyć jakiś artykuł o tym dodatku na stronie Galakty?
A jednak ten nieszczęsny Wilkołak będzie polskim tytułem, no trudno. Ważna jest zawartość, a ta z tego co widzę jest chwalona więc niecierpliwie czekam :D Czy jest szansa w niedługiej przyszłości zobaczyć jakiś artykuł o tym dodatku na stronie Galakty?
HunteR pisze:Jeśli z jednego piwa nagle zrobi się dziesięć to ów artykuł może być ciut nieskładny Obrazek
A może i masz rację, może zaraz polecę do sklepu .
Our motto, DON'T WAKE UP
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
[quote="HunteR"]Jeśli z jednego piwa nagle zrobi się dziesięć to ów artykuł może być ciut nieskładny [url=http://dragonage.com.pl/images/smilies/curtain.gif]Obrazek[/url][/quote]
A może i masz rację, może zaraz polecę do sklepu :P.
Nemomon pisze:Jak DW donosi we wczorajszym raporcie, dodatek dostępny będzie na przełomie listopada/grudnia 2012!
No proszę, wreszcie zagracie w ten wypasiony dodatek :mrgreen:
What a view.
[quote="Nemomon"]Jak DW donosi we wczorajszym raporcie, dodatek dostępny będzie na przełomie listopada/grudnia 2012![/quote]No proszę, wreszcie zagracie w ten wypasiony dodatek :mrgreen:
Nazwa taka jakiej chyba wszyscy się spodziewali - całkiem dobra jak na mój gust.
Czekam niecierpliwie na ten dodatek, bo muszę przyznać, że dawno nie grałem w TMiM, a nowy dodatek na pewno zadziała motywująco i zorganizuje się jakąś większą partyjkę z okazji premiery .
Mam nadzieję na kolejne newsy .
Pereant qui ante nos nostra dixerunt
Nazwa taka jakiej chyba wszyscy się spodziewali - całkiem dobra jak na mój gust.
Czekam niecierpliwie na ten dodatek, bo muszę przyznać, że dawno nie grałem w TMiM, a nowy dodatek na pewno zadziała motywująco i zorganizuje się jakąś większą partyjkę z okazji premiery ;).
Ani na głównej stronie Galakty nie było o tym informacji, ani na naszym forum - dziwne. W sumie to tylko kilka zdań i nic czego byśmy nie wiedzieli, ale zawsze coś
Pereant qui ante nos nostra dixerunt
http://www.galakta.pl/artykul_458.html
Ani na głównej stronie Galakty nie było o tym informacji, ani na naszym forum - dziwne. W sumie to tylko kilka zdań i nic czego byśmy nie wiedzieli, ale zawsze coś ;)
Strasznie długo się czeka na te spolszczenia.
A jakie generalnie wrażenia z gry?
Jak się spisuje Wilkołak? Jak on sam zmienia obraz gry i jak na grę wpływa dodatkowa talia kart?
Strasznie długo się czeka na te spolszczenia. A jakie generalnie wrażenia z gry? Jak się spisuje Wilkołak? Jak on sam zmienia obraz gry i jak na grę wpływa dodatkowa talia kart?
Nie tylko na spolszczenia, bo to nie od Galakty zależy kiedy wydadzą tylko od FFG które zleci wydruk w Chinach. Nie zlecą go jednak zanim nie nazbiera się odpowiednio dużo zamówień z różnych państw.
Nie tylko na spolszczenia, bo to nie od Galakty zależy kiedy wydadzą tylko od FFG które zleci wydruk w Chinach. Nie zlecą go jednak zanim nie nazbiera się odpowiednio dużo zamówień z różnych państw.
Z najnowszych doniesień wynika że Wilkołak trafi do sprzedaży w grudniu. Póki co nie wiadomo kiedy dokładnie, ale wcale mnie nie zdziwi jak w grudniu ogłoszą że będzie dopiero po nowym roku :-"
Z najnowszych doniesień wynika że Wilkołak trafi do sprzedaży w grudniu. Póki co nie wiadomo kiedy dokładnie, ale wcale mnie nie zdziwi jak w grudniu ogłoszą że będzie dopiero po nowym roku :-"
Chyba nie. Albo na pewno nie. Więc ja też spodziewam się styczeń 2013. Akurat po najbliższym końcu świata będzie to idealna nagroda za cierpliwość, a wierność.
Our motto, DON'T WAKE UP
Chyba nie. Albo na pewno nie. Więc ja też spodziewam się styczeń 2013. Akurat po najbliższym końcu świata będzie to idealna nagroda za cierpliwość, a wierność.
Napisz do nich, czy się zgodzą dać Ci tę zniżkę na Wilkokłaka, który niedługo ma wyjść, a nie wiesz, czy czasem nie parę dni po 12 grudnia. Sklepy są raczej przyjazne klientom, wątpię, by robili problemy.
Our motto, DON'T WAKE UP
Napisz do nich, czy się zgodzą dać Ci tę zniżkę na Wilkokłaka, który niedługo ma wyjść, a nie wiesz, czy czasem nie parę dni po 12 grudnia. Sklepy są raczej przyjazne klientom, wątpię, by robili problemy.