autor: Battonsson » poniedziałek 08 sie 2011, 21:57
wookash966 pisze:Nie mam konta na ebay'u ani na paypal (i nie jestem politykiem

)
Czy ktoś będzie zamawiał dla siebie te koszulki? doczepiłbym się do zamówienia - 4 paczuszki.
Na eBay konto zakłada się 31 sekund, a na PayPalu 27 sekund, czyli razem, zusammen, do kupy zajmuje to wszystko niecałą minutę (chyba że masz długie nazwisko, albo mieszkasz na ulicy, której nazwa liczy ponad 20 znaków - wtedy musisz doliczyć ekstra jakieś 5-7 sekund)

Aha no i potem na PayPala przelewasz kapustę np. mTransferem - co zajmuje bagatela 39-48 sekund (zależnie do szybkości weryfikacji, łącza internetowego i wysokości nad poziomem morza) - klikasz KUP i po herbacie. Cała operacja - licząc z przerwą na kawę - 5 do 6 minut w porywach
Nemomon pisze:Jak będziesz jeszcze zamawiał albo miał możliwość zwiększenia swego zamówienia, to wspomnij, to się jakoś dogadamy

Wybacz ale już zamówiłem i z tego co widzę to nie da się zmienić ilości.

[quote="wookash966"]Nie mam konta na ebay'u ani na paypal (i nie jestem politykiem :P)
Czy ktoś będzie zamawiał dla siebie te koszulki? doczepiłbym się do zamówienia - 4 paczuszki.[/quote]
Na eBay konto zakłada się 31 sekund, a na PayPalu 27 sekund, czyli razem, zusammen, do kupy zajmuje to wszystko niecałą minutę (chyba że masz długie nazwisko, albo mieszkasz na ulicy, której nazwa liczy ponad 20 znaków - wtedy musisz doliczyć ekstra jakieś 5-7 sekund) :D Aha no i potem na PayPala przelewasz kapustę np. mTransferem - co zajmuje bagatela 39-48 sekund (zależnie do szybkości weryfikacji, łącza internetowego i wysokości nad poziomem morza) - klikasz KUP i po herbacie. Cała operacja - licząc z przerwą na kawę - 5 do 6 minut w porywach :P
[quote="Nemomon"]Jak będziesz jeszcze zamawiał albo miał możliwość zwiększenia swego zamówienia, to wspomnij, to się jakoś dogadamy ;)[/quote]
Wybacz ale już zamówiłem i z tego co widzę to nie da się zmienić ilości. :)