Posiadam dodatek do TMiM W Kosmicznej Otchłani, jest w nim postać Gwiezdny Korsarz. W jaki sposób można się zmienić w tego Gwiezdnego Korsarza? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, gdzie występuje miejsce przemiany
[TMiM] Postać Gwiezdny Korsarz - dodatek W Kosmicznej Otchłani
-
-
[TMiM] Postać Gwiezdny Korsarz - dodatek W Kosmicznej Otchłani
Witam,
Posiadam dodatek do TMiM W Kosmicznej Otchłani, jest w nim postać Gwiezdny Korsarz. W jaki sposób można się zmienić w tego Gwiezdnego Korsarza? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, gdzie występuje miejsce przemiany
.
- Felis1977
-
Re: [TMiM] Postać Gwiezdny Korsarz - dodatek W Kosmicznej Otchłani
Atak PiratówSparkmanPL pisze: ↑czwartek 06 paź 2022, 20:32 Witam,
Posiadam dodatek do TMiM W Kosmicznej Otchłani, jest w nim postać Gwiezdny Korsarz. W jaki sposób można się zmienić w tego Gwiezdnego Korsarza? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, gdzie występuje miejsce przemiany.
Nie mam tego dodatku ale wystarczyło poszperać w kartach w pdf'ie
- abubu
-
Re: [TMiM] Postać Gwiezdny Korsarz - dodatek W Kosmicznej Otchłani
Sprawdź kartę "Atak piratów" (z talii kart przygód w tym dodatku).
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
-
-