Spróbuj znaczników html:
<i>kursywa</i>
<b>pogrubienie</b>
[Standardy tworzenia] Jak pisać w TMiM'ie?
- abubu
-
Re: [Standardy tworzenia] Jak pisać w TMiM'ie?
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
- Budowniczy Mostów
-
-
Spis dodatków autora:
• Bezdroża
• Bezkresne Morze
• Gospoda Pod Koroną. Obiekty i Misje 2
• Klątwy Króla Piramidy (Piramida 2.0)
• Legendarne Przedmioty
• Ląd Na Horyzoncie!
• Most
• Obiekty i Misje
• Szalony Tytan - Posty: 3535
Tak bez okazji
Data utworzenia pierwszego wpisu to 1 stycznia 2020.
Ciekaw jestem, czemu administrator, gdy udostępniał mi edycję pierwszego wpisu, dał taką, a nie inną datę utworzenia
Wpis jest na pewno starszy. Pierwszym autorem był @Draugnimir, którego ostatnia aktywność datuje się na piątek 18 marca 2016 roku, pół godziny po północy.
To byłoby ciekawe wiedzieć, z jakiego okresu jest wpis, który obecnie edytuję i aktualizuję. Mam po prostu upodobanie w takich historycznych kwestiach, że coś rozpoczęte dawno, trwa dziś i rozwija się.
Po drugie Draugnimir pisał potoczystym, prawie że niedzisiejszym językiem i też jest — dla mnie przynajmniej — ciekawe, kiedy taki użytkownik odwiedzał forum.
Po trzecie wreszcie, już żartobliwie, jak to wygląda? 1 stycznia!? W Nowy Rok to się spaceruje, albo trzeźwieje (albo oba), a nie wypisuje słownik talismanowy.
Dałem upust ciekawości, bo, jak widać, nie dawało mi to spokoju. Data, jak data. A skoro mogę wybrać, to poproszę jakąś wakacyjną. Może być z 2020 roku.
I jeszcze — czy jeśli informacja o dacie utworzenia wpisu jest dostępna, można ją podać do wiadomości? Ku pamięci, że tak to ujmę.
Data utworzenia pierwszego wpisu to 1 stycznia 2020.
Ciekaw jestem, czemu administrator, gdy udostępniał mi edycję pierwszego wpisu, dał taką, a nie inną datę utworzenia
Wpis jest na pewno starszy. Pierwszym autorem był @Draugnimir, którego ostatnia aktywność datuje się na piątek 18 marca 2016 roku, pół godziny po północy.
To byłoby ciekawe wiedzieć, z jakiego okresu jest wpis, który obecnie edytuję i aktualizuję. Mam po prostu upodobanie w takich historycznych kwestiach, że coś rozpoczęte dawno, trwa dziś i rozwija się.
Po drugie Draugnimir pisał potoczystym, prawie że niedzisiejszym językiem i też jest — dla mnie przynajmniej — ciekawe, kiedy taki użytkownik odwiedzał forum.
Po trzecie wreszcie, już żartobliwie, jak to wygląda? 1 stycznia!? W Nowy Rok to się spaceruje, albo trzeźwieje (albo oba), a nie wypisuje słownik talismanowy.
Dałem upust ciekawości, bo, jak widać, nie dawało mi to spokoju. Data, jak data. A skoro mogę wybrać, to poproszę jakąś wakacyjną. Może być z 2020 roku.
I jeszcze — czy jeśli informacja o dacie utworzenia wpisu jest dostępna, można ją podać do wiadomości? Ku pamięci, że tak to ujmę.
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 23104
Hmm... spojrzałem w edycje postu i tam Drauga nie ma. Znaczy to, że ten post albo jest Twój (bardziej prawdopodobne), a edytowałeś inny temat, albo coś się w międzyczasie stało. Nie pamiętam już, ale całkiem możliwe jest to, że sklonowałem temat i zmieniłem jego autora na Ciebie, a gdy to zrobiłem, to data automatycznie zmieniła się na aktualną datę. Zauważ też, że następne posty też są z 2020, a nie wcześniej, co oznacza że nie może to być temat Drauga.
Dodano po 2 minutach 3 sekundach:
Co do 1 stycznia, to prawdopodobnie jest to związane ze zmianą bazy danych czy inną aktualizacją, która spowodowała, że daty edycji zostały zresetowane. Często na rok, kiedy forum jeszcze nawet nie istniało.
Dodano po 4 minutach 55 sekundach:
Oryginalny temat Drauga jest tutaj: http://forum.magiaimiecz.eu/viewtopic.php?f=120&t=3896
Dodano po 2 minutach 3 sekundach:
Co do 1 stycznia, to prawdopodobnie jest to związane ze zmianą bazy danych czy inną aktualizacją, która spowodowała, że daty edycji zostały zresetowane. Często na rok, kiedy forum jeszcze nawet nie istniało.
Dodano po 4 minutach 55 sekundach:
Oryginalny temat Drauga jest tutaj: http://forum.magiaimiecz.eu/viewtopic.php?f=120&t=3896
Our motto, DON'T WAKE UP

Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!

Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- Budowniczy Mostów
-
-
Spis dodatków autora:
• Bezdroża
• Bezkresne Morze
• Gospoda Pod Koroną. Obiekty i Misje 2
• Klątwy Króla Piramidy (Piramida 2.0)
• Legendarne Przedmioty
• Ląd Na Horyzoncie!
• Most
• Obiekty i Misje
• Szalony Tytan - Posty: 3535
Proszę, jak miło. Marzec 2011 roku.
Tam była taka akcja, że post Drauga był zablokowany i cały wątek był zablokowany, nie można było dawać komentarzy. Tutaj to się zmieniło.
Tam była taka akcja, że post Drauga był zablokowany i cały wątek był zablokowany, nie można było dawać komentarzy. Tutaj to się zmieniło.