czy mógłby mi ktoś wysłać zdjęcia wszystkich kart: lasu, kataklizmu, smoków, królowej lodu, krainy ognia? Z góry dzięki
Dodano po 8 minutach 3 sekundach:
i najlepiej razem z planszą, jeśli dodatek posiada planszę to też bym prosił o jej zdjęcie
[TMiM] Prośba
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 12412
Re: [TMiM] Prośba
Chyba jest to nie możliwe, znaczy nie wysyłamy skanów i nie drukujemy oryginalnych części gry.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Budowniczy Mostów
-
-
Spis dodatków autora:
• Bezdroża
• Bezkresne Morze
• Gospoda Pod Koroną. Obiekty i Misje 2
• Klątwy Króla Piramidy (Piramida 2.0)
• Legendarne Przedmioty
• Ląd Na Horyzoncie!
• Most
• Obiekty i Misje
• Szalony Tytan - Posty: 3544
Nie do wiary, że ktoś to faktycznie napisał.Mr. QuYoViX pisze: ↑sobota 02 lip 2022, 09:28 czy mógłby mi ktoś wysłać zdjęcia wszystkich kart: lasu, kataklizmu, smoków, królowej lodu, krainy ognia? Z góry dzięki
i najlepiej razem z planszą, jeśli dodatek posiada planszę to też bym prosił o jej zdjęcie
- ModulO
-
-
Spis dodatków autora:
• #Pojedyncze Karty
• Bohaterowie Sanktuarium
• Goblin Skarbnik
• Plaga Nieumarłych
• Spojrzenie Meduzy - Posty: 759
Czemu się tak rozdrabniać, ja bym poprosił o zdjęcia wszystkich kartMr. QuYoViX pisze: ↑sobota 02 lip 2022, 09:28 czy mógłby mi ktoś wysłać zdjęcia wszystkich kart: lasu, kataklizmu, smoków, królowej lodu, krainy ognia? Z góry dzięki
-
-
Chciałem zobaczyć jakie są karty, nie mam zamiaru tego samemu wydrukować. Nie mam tych dodatków, a jak chcę sobie zrobić nowe karty to nie chcę, żeby się powtórzyły
- abubu
-
Możesz sprawdzić na http://wiki.magiaimiecz.eu
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
- Pablo
-
-
Spis dodatków autora:
• Dyniowy Król - Dyniokruk
• Nowe Przygody
• Paczka Przygód
• Smocze Dary
• Ukryta Dolina
• Ulice Miasta
• Zaklęcia - Posty: 3022
W Talisman Digital Edition możesz przejrzeć wszystkie karty wszystkich oficjalnych dodatków (tych, które wyszły tylko cyfrowo również), nawet jeśli nie masz kupionych tych dodatków.Mr. QuYoViX pisze: ↑wtorek 05 lip 2022, 16:13 Chciałem zobaczyć jakie są karty, nie mam zamiaru tego samemu wydrukować. Nie mam tych dodatków, a jak chcę sobie zrobić nowe karty to nie chcę, żeby się powtórzyły