Cześć.
Wybaczcie, że otwieram kolejny temat z pytaniami, ale siadłem ostatnio po paroletniej przerwie do Talismana i miałem parę zagadek do rozgryzienia podczas gry. Z kolei na forum nie mogłem znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania lub nie były one satysfakcjonujące. Mianowicie:
1. Czy jeśli mam już maksymalną ilość przedmiotów i wylosuję kartę przedmiotu to czy on zostaje jak zdarzenie na polu póki ktoś go nie podniesie czy jest usuwany z gry?
2. Czy ropucha może podnosić przedmioty (lub zatrzymywać wylosowane z eksloracji) i jeśli tak to czy zatrzymuje je po przemianie?
Z góry dziękuję za odpowiedź,
Pozdrawiam.
Pytania po przerwie
-
-
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 22205
Cześć,
Pozdrawiam~
Pierwej ten Przedmiot dokładasz do swoich Przedmiotów, a następnie wybierasz, które z nich porzucisz na obszar. A więc one pozostają w grze i czekają na kolejnego szczęśliwego znalazcę.slawek33 pisze:1. Czy jeśli mam już maksymalną ilość przedmiotów i wylosuję kartę przedmiotu to czy on zostaje jak zdarzenie na polu póki ktoś go nie podniesie czy jest usuwany z gry?
Nie, ropucha nie może podnosić Przedmiotów, Przyjaciół, złota ani otrzymywać Zaklęć.slawek33 pisze:2. Czy ropucha może podnosić przedmioty (lub zatrzymywać wylosowane z eksloracji) i jeśli tak to czy zatrzymuje je po przemianie?
Pozdrawiam~
Our motto, DON'T WAKE UP

Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!

Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!