"...odrzuć jedną kartę..." pytanie

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aduko [Autor tematu]
Żołnierz
Żołnierz
Żołnierz
Posty: 49
Rejestracja: poniedziałek 07 sty 2013, 10:14
Lokalizacja: Warszawa [Nowy Sącz]
Płeć:
Wiek: 34

"...odrzuć jedną kartę..." pytanie

Post autor: aduko »

Wijacie, mam pytanie, mając polecenie na karcie - odrzuć np. jednego przyjaciela; czy tą kartę (przyjaciela) odrzucam na planszę (pod siebie) czy na stos kart odrzuconych? Czasami jest dopiska, że jakaś karta zostaje odrzucona na stos kart odrzuconych, stąd moje pytanie :)


Awatar użytkownika
Mały Nemo
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
#Administrator: Nemomon
Playtester Talismana
Współtłumacz TMiM
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Ware wa Messiah nari
Autor Dodatków
A kind, crazy fool and a stubborn kid.
Posty: 22086
Rejestracja: sobota 04 lis 2006, 14:17
Lokalizacja: Slumberland
Płeć:
Wiek: 14

Post autor: Mały Nemo »

Odrzuconych. Jeżeli na obszar, to na karcie jest "odłóż".


Our motto, DON'T WAKE UP
Obrazek
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!

Awatar użytkownika
aduko [Autor tematu]
Żołnierz
Żołnierz
Żołnierz
Posty: 49
Rejestracja: poniedziałek 07 sty 2013, 10:14
Lokalizacja: Warszawa [Nowy Sącz]
Płeć:
Wiek: 34

Post autor: aduko »

Nemomon pisze:Odrzuconych. Jeżeli na obszar, to na karcie jest "odłóż".
Dzięki ;)


ODPOWIEDZ